Ljubav i seks 193108 prikaza 11. lipnja 2018.

Ova 3 horoskopska znaka su najlošiji muževi

Thinkstock.

Postoje li muškarci koji jednostavno nisu stvoreni za brak? Ako je vjerovati horoskopu, nažalost – postoje…

Ponekad mane prevladaju nad vrlinama – osobito kod ova tri znaka Zodijaka i njihovih „bračnih predispozicija“. Muškarci rođeni u ova tri horoskopa znaka definitivno nisu rođeni pod zvijezdom sretnog braka…

Djevica 

Muškarci rođeni u znaku Djevice ljubomorni su i nesigurni – a to mogu jako dobro sakriti u početku veze. Tek kad prođe neko „slatko“ vrijeme, onda pokažu svoju pravu stranu i mogu biti veliki manipulatori i bolesni kontrol-freakovi. 

Bik 

Bikovi će se uvijek radije odlučiti za svoju karijeru umjesto za stabilnu vezu i djecu. To objašnjava zašto navečer radije ostanu u uredu – radije nego da provedu s najdražom ugodnu večer pred televizorom ili je odvedu na večeru u restoran. Premda muškarci rođeni u znaku bika često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno – za njih toliko dragocjenog – vremena. 

Riba 

Nažalost, Ribe često same sebe katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku Ribe inače su puni razumijevanja te su jako osjećajni – stoga bi trebali biti omiljeni partneri. Nažalost, gotovo uvijek privuku pogrešnu osobu koja ne zna cijeniti njihove kvalitete. Lakovjerni kakvi jesu, krivicu traže kod sebe – i zbog toga su prokleto nesigurni. 

Komentari 0