Life&style
Zločesta svekrva je nevjestu nazvala kravom te joj nabila na nos kako su sve sinove bivše bile mršave i zgodne

Zločesta svekrva je nevjestu nazvala kravom te joj spočitala da su sve sinove bivše bile mršave i zgodne

  • Odnos nevjesta - svekrva možda je i jedan od najizazovnijih odnosa, koji testira toleranciju i razumijevanje s obje strane, a nerijetko završava pogrešno protumačenim izjavama, povrijeđenošću i svađama
  • No, jedna je svekrva stvarno pretjerala kada je svoju nevjestu nazvala kravom, nabijajući joj na nos kako je najdeblja od svih sinovih cura koje je imao.
  • Srećom, muž je zaslužio sve pohvale jer je odmah stao na supruginu stranu i izbacio majku iz njihovih života

Odnosi između svekrvi i nevjesta uvijek su napeti, a često znaju biti ispunjeni dramom. No, ako misliš da je tvoja svekrva grozna, donosimo ti još jednu epizodu svekrvi iz pakla. Naime, jedna se nevjesta požalila na Facebooku kako ju je vlastita svekrva nazvala kravom i nabila joj na nos kako su sve sinove cure bile mršavije i vitkije od nje. Njezini prijatelji su ostali šokirani kada je naizgled, sretno udana supruga, objasnila kakve drame proživljava sa zločestom svekrvom.

Nadamo se da nećeš biti baš ovakve (ne)sreće! Evo kakvim su poklonima svekrve "razveselile" svoje snahe

Nakon što se situacija mjesecima zakuhavala i grube riječi na račun nevjestinog izgleda nisu prestale padati, bračni par ju je odlučio potpuno izbaciti iz svog života, s čime se suprug apsolutno složio zauzevši supruginu stranu. Rekla je da su prekinuli "sve kontakte" jer on više ne želi imati posla s njom i "ne želi njezinu negativnost u njihovim životima".

"Zločesta svekrva je dovela bivšu suprugu svog sina na naše vjenčanje i rekla da je to njeno pravo jer je platila dan" Možda vas zanima Na sinovo vjenčanje dovela je kao pratnju njegovu bivšu suprugu: "Imam pravo na to jer sam sve platila" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: shutterstock shutterstock Svekrva je čak vrijeđala i govorila joj da zbog odjeće koju nosi izgleda poput krave

Svekrva je čak vrijeđala i govorila joj da zbog odjeće koju nosi izgleda poput krave, a ovaj užasan komentar bio je naizgled posljednja kap koja je prelila čašu jer je suprug toliko pobjesnio da je izjavio kako više ne želi mamu vidjeti u svom životu. Rekao joj je da ako nema ništa lijepo za reći, da uopće ne komentira izgled njegove žene. Ne suzdržavajući se, rekao je i majci da je ona njegova žena i da mu pruža više podrške nego što mu je ona ikad u životu pružila.

Ovih 5 stvari ni za živu glavu ne smiješ podijeliti sa svojom svekrvom ili svekrom

Objava je prikupila brojne lajkove i komentare, a mnogi članovi grupe rekli su da se ne obazire na svekrvine ružne riječi. "Izgledaš prelijepo! A ona je odvratno ljudsko biće! Ostali su pohvalili muža: "To se cijeni! Drago mi je da se vaš suprug zauzeo za vas." Drugi su suosjećali sa ženom, ističući kako su imali slična iskustva. "Moja svekrva je saznala da idem na operaciju uklanjanja masnog tkiva i rekla mi je 'znam da ideš s ciljem da postaneš vitka i mršava, i da ćeš nakon toga ostaviti mog sina i slomiti mu srce'." Još se jedna žena požalila kako je svekrva cijeloj obitelji poslala njezine privatne fotografije i rekla ljudima da se nada da će njezin unuk izgledati baš kao i njegov otac, a ne majka.

Možda vas zanima Nije mogla razlikovati blizance pa je jednog od njih tetovirala. Svekrva je njezin čin smatrala skandaloznim Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0