Life&style

Ženu s najvećim ustima na svijetu priznaje i Guinness; istovremeno može u usta strpati tri krafne

  • Samantha Ramsdell službeno je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao vlasnica najvećih usta na svijetu
  • Ženu iz Connecticuta u SAD-u prije su maltretirali zbog velikih usta, a sada je na njih ponosna
  • "To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih", kaže Samantha

Samantha Ramsdell skupila je impresivnih 1,7 milijuna sljedbenika na aplikaciji za dijeljenje videa, zahvaljujući isječcima na kojima je u usta stavljala niz namirnica zavidnog volumena - uključujući porciju velikih McDonald's krumpirića.

Samantha je skupila toliko pratitelja na TikToku nakon što je objavljivala video zapise na kojima je odjednom stavila tri krafne u usta i druge podvige koje su tražili korisnici. Zahvaljujući svojim neobično velikim ustima, službeno je okrunjena vlasnicom najvećih ženskih uima na svijetu u Guinnessovoj knjizi rekorda.

31-godišnjakinja iz Connecticuta u Sjedinjenim Državamai ranije je tvrdila da ima najveća usta na svijetu, a to joj je priznanje konačno dodijeljeno - ionako barem u ženskoj kategoriji. Sada kaže da se osjeća "odlično" zbog činjenice da može proslaviti svoju neobičnu prednost, zbog čega se prije osjećala iznimno nesigurno.

Uz pržena krilca žena je našla i prženu pileću glavu u narudžbi brze hrane Možda vas zanima Uz pržena krilca žena je našla i prženu pileću glavu u narudžbi poznatog lanca brze hrane Rubrika Life&style Life&style

"Imati 31 godinu i imatii rekord za nešto što me prije činilo tako nesigurnom, nešto što sam pokušavala ne primjećivati je super jer je to sad jedna od najvažnijih, najboljih stvari o meni", objasnila je Samantha, koja radi kao medicinski prodajni predstavnik.

"Kad bih imala savjet za svakoga tko ima neki velik dio tijela ili nešto stvarno jedinstveno, a želi ući u Guinnessovu knjigu rekorda, rekla bih da to učini! Učini to ponosno i učini to svojim najvećim bogatstvom. To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih ostalih koji hodaju okolo", priča Samantha.

Najskuplji hamburger na svijetu košta više od od 35.000 kuna. Pogledaj koji su sastojci!

Unatoč tome što je cijelog života imala neobično velika usta, tek prošle godine Samantha je na društvenim mrežama počela pokazivati ​​nevjerojatnu sposobnost da u njih utrpa velike količine hrane. Prvotno je otvorila svoje račune na društvenim mrežama kako bi pokazala svoje izvedbene vještine - ne znajući da će njezini video zapisi privući takvu pažnju.

Možda vas zanima Ovo je najzdravija narudžba u McDonald'su, prema riječima nutricionista Rubrika Life&style Life&style

Ponijela je titulu Guinnessa nakon što je posjetila stomatologa s nazočnim službenim sucem. "Dobiti titulu u Guinnessovoj knjizi rekorda odličan je osjećaj, konačno sam mogla pokazati onima koji su me zlostavljali rugajući se ili onima koji su sumnjali u mene da imam velika usta, ali barem imam najveća na svijetu!", rekla je Ramsdell. Samantha je savjetovala i drugima sa sličnim "talentima" da se ne boje svog "najvećeg bogatstva" i prepoznaju ga kao supermoć.

Photo: Instagram@samramsdell5
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ogromna ustaaaaa