Life&style
Uz pržena krilca žena je našla i prženu pileću glavu u narudžbi brze hrane

Uz pržena krilca žena je našla i prženu pileću glavu u narudžbi poznatog lanca brze hrane

  • Ženu u Velikoj Britaniji dočekalo je neugodno iznenađenje u porciji brze hrane
  • Naime, ispod prženih pilećih krila nalazila se i pržena pileća glava – zajedno s kljunom i očima!
  • Odgovorni lanac brze hrane javio se nakon incidenta

Malo upozorenje odmah na početku: priča o Gabrielle vjerojatno će ti na neko vrijeme pokvariti apetit. Naime, Gabrielle je naručila Hot Wing Meal u lancu brze hrane, a dobila je i malo iznenađenje koje bi mnogi vjerojatno opisalo kao dosta neugodan doživljaj. Nije dobila samo pileća krilca, nego i prženu pileću glavu. Bila je jasno prepoznatljiva, a čak ima i kljun… mogle su se vidjeti i zatvorene oči.

Gabrielle je fotografirala svoje iznenađenje, opisala doživljaj na stranici za recenzije te navela kako nije mogla jesti nakon što je pronašla prženu glavu. Ipak, unatoč ovom iskustvu, restoranu daje ocjenu dvije od pet zvjezdica.

Lanac brze hrane reagira

Kao što se i očekivalo, objava se ubrzo proširila Internetom. Popularni Twitter kanal „Takeaway Trauma“ također dijeli sliku. U konačnici, objava se dijeli toliko često da na nju reagira i KFC, lanac od kojeg je žena naručila hranu. U priopćenju, tvrtka je Gabriellinu reakciju nazvala „najvelikodušnijom ocjenom s dvije zvjezdice ikad“ i napisala: „Doista smo bili iznenađeni ovom fotografijom. Čak i šokirani.“

Odmah su istražili slučaj i pokušavaju otkriti kako je do toga došlo. U konačnici, međutim, tvrtka želi prije svega naglasiti jednu stvar: „Jednostavno rečeno: poslužujemo pravu piletinu – i na to smo ponosni – ali ovo je očito promaknulo kroz stroge procese i kontrole naših dobavljača, partnera i timova, koji pripremaju sve svježe u našim restoranima.“ Također ističu kako je ovo „nevjerojatno rijedak slučaj“.

U međuvremenu je KFC također stupio u kontakt s Gabrielle i ponudio joj besplatnu hranu kao kompenzaciju - što je Gabrielle zapravo prihvatila.

Recepti za pileća krilca Možda vas zanima Pileća krilca, hrskava, aromatična, slatka. Donosimo 3 recepta za omiljeni fingerfood Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash/Brian Chan

Komentari 0