Life&style

Žena otkrila kako njezin suprug jede pizzu, ljudi su zgroženi i prijete pozivanjem policije

  • Ljubiteljima pizze vjerojatno je jako teško čekati dok se njihovo najdraže jelo ohladi nakon vađenja iz pećnice
  • No, jedan je muškarac doskočio problemu i pronašao rješenje koje je njegova supruga objavila u videu
  • Videouradak je izazvao jednoglasno zgražanje, a neki su ženi savjetovali i da se razvede

Nije baš lako ujediniti mnogobrojne korisnike interneta, no jednom videu uratku jednostavno nazvanom ''vodena pizza'' za rukom je pošlo baš to. Zapravo, zasluge pripadaju jednoj ženi koja prikazala na koji to način njezin suprug jede pizzu i tako izazvala zgražanje neviđenih razmjera. 'Rakun' ili 'pas s palcima' samo su neki od nadimaka koje je muškarac dobio kada je s vrućom pizzom učinio nešto potpuno neprihvatljivo – stavio je pod mlaz vode kako bi se ohladila a zatim pojeo!

Možda vas zanima Hoćeš li probati? Korisnica TikToka podijelila odličan trik kako smazati hamburger i krumpiriće Rubrika Life&style Life&style

''Za vrijeme studiranja suprug i ja smo pravili pizzu u pećnici, a on bi zatim komade stavljao pod mlaz vode iz slavine kako bi se brže ohladila. On kaže kako to nije promijenilo okus pizze i da je dalje bila dobra za konzumaciju'', napisala je supruga.

Štoviše, na redditu je detaljno pojasnila njegovu tehniku jedenja pizze.

''Nakon što pizzu izvadi iz pećnice, pričeka dvije, tri minute, a zatim je izreže i kriške odmah stavi pod vodu iz slavine. Korica se ne namoči. Trenutno to radi u kuhinjskom sudoperu što me podsjetilo na dane studiranja. On kaže da je to ok i nimalo se ne stidi'', objasnila je.

Water pizza

No, neobična metoda prisjela je ljubiteljima pizze. U samo par sati nanizalo se više od dvije tisuće komentara.

Možda vas zanima Čokolada, pizza, burger ili tjestenina? Evo što tvoje omiljeno jelo otkriva o tvojoj osobnosti Rubrika Life&style Life&style

''Tvoj suprug je rakun. Izbaci ga prije nego što pojede mačku'', Nemojte se razmnožavati, njegova krvna linija mora biti zaustavljena'', ''Trebala bi posjetiti svećenika, mislim da je tvoga supruga netko prokleo'', ''Žao mi je što ćete se razvesti'', ''Zovem policiju'', samo su neki komentari iziritiranih korisnika.

Što ti misliš o ovoj metodi?

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Haha