Life&style

Hoćeš li probati? Korisnica TikToka podijelila odličan trik kako smazati hamburger i krumpiriće

  • Imaš li svoj način jedenja burgera?
  • Većina pri tom pazi da se ovo omiljeno jelo ne rasipa na sve strane, ali ne i Maddie Goetz koja ima posebnu taktiku
  • Svojim pristupom koji jamči savršen zalogaj i opuštenije jedenje oduševila je brojne pratitelje na Tik-Toku

Već se pisalo o tome kako ‘najurednije' posjesti burger, a onima kojima je stalo da se dragocjeni sastojci ne rasipaju po stolu dobro znaju da čačkalicu najprije treba ostaviti u sredini a zatim ju izvaditi dok se dođe do sredine burgera. Međutim, ovo ‘bontonsko’ pravilno jedenja burgera ne vrijedi za entuzijastičnu korisnicu TikToka Maddie Goetz čija je tehnika malo neurednija, a isključivo se temelji na velikoj ljubavi prema hrani

Možda vas zanima Voliš McDonald's cheeseburger? Onda je ovo donje rublje stvoreno za tebe Rubrika Life&style Life&style

Trik o tome kako najučinkovitije posjesti burger pogledalo je preko četiri milijuna ljudi, a svoja uputstva Maddie započinje savjetom da se umak koji ide u burger uvijek zatraži ’sa strane’.

Hamburger se tako umoči u umak a zatim ponovo u krumpiriće koji se tako zalijepe za burger i prema Maddie, stvore savršen ukusan i hrskav zalogaj.  

Možda vas zanima Ovaj jastuk u obliku McDonaldsovog Chicken McNuggeta želimo imati u svom krevetu! Rubrika Life&style Life&style

Koliko ovo može biti dobra kombinacija pokazuje Maddien izraz lica, a  uvjerila je mnoge njezine pratilje da probaju isto. 

@maddiegoetzzzzz

Next time u eat a burger u need to try this. GREATEST LIFE HACK ##lifehack ##food ##foodies ##yummy ##foodie

♬ original sound - Maddie Goetz

‘’Ova djevojka je inovativna’’, ‘’Ti si moja duhovna životinja’’, neki su od pozitivnih komentara dok je nekima ova ideja ipak prisjela. 

‘’Spojila je krumpiriće kao da se radi o bluetoothu’’, jedan je od komentara. 

Međutim, entuzijazmom prema hrani Maddie uveseljava brojne korisnike platforme, a svojim savjetima kako najbolje posjeti određena jela oduševila je mnoge. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0