Life&style

Čokolada, pizza, burger ili tjestenina? Evo što tvoje omiljeno jelo otkriva o tvojoj osobnosti

  • Jelo je gotovo sigurno jedno od najljepših zanimacija na svijetu 
  • Živci koji su zaduženi za okus i miris plešu od sreće kad stigne jelo i čak nas mogu riješiti dosade 
  • Međutim, najbolje je kad svoje omiljeno jelo dobijemo među zube…

Poznato je da se ukusi razlikuju. Dok neki vole jesti slatkiše, drugi vole krepka slana jela. Na pitanje je li bolje slatko ili slano, teško ćemo dobiti jednostrani odgovor. Svaki čovjek je različit te ima sasvim individualnu osobnost. A naše omiljeno jelo može puno toga otkriti o nama… 

Čokolada 

Od čokolade ti zapleše srce? Naravno, ova slastica, koju možemo pronaći u svim mogućim zamislivim oblicima, jednostavno je veličanstvena. Ako je to tvoje omiljeno jelo, onda si nekomplicirana osoba puna života. Voliš darivati svoje prijatelje malim poklonima te uvijek imaš otvorene uši za njihove probleme. Vrlo si srdačna i otvorena i jako ti je važno biti ljubazna i draga. 

Odrezak 

Kad te mama pita što bi rado jela za rođendan, ti odgovoriš: „Odrezak!“? Kad se osjećaš loše i želiš si nešto fino priuštiti kako bi se oraspoložila, ideš u restoran i naručiš si sočni odrezak? Onda si jednostavna osoba koja voli tradiciju. Rado se držiš svoje rutine i nisi velika ljubiteljica promjene. Tvoji prijatelji mogu se pouzdati u tebe. Osim toga, vrlo si iskrena i uvijek kažeš ono što misliš. 

Tjestenina 

Voliš tjesteninu i to je sve što znaš skuhati? Onda si romantična žena koji rado gleda ljubavne komedije i navečer uživa u vrućoj kupki. Osim toga, vrlo si empatična i točno znaš kako oraspoložiti svoje najdraže. Ne trošiš vrijeme na nepotrebne stvari te svake sekunde uživaš u životu. 

Možda vas zanima Burgeri, pizza ili kineska kuhinja? Imamo vodič za vina koja najbolje pristaju uz hranu iz dostave Rubrika Life&style Life&style

Čili - i druge ljute stvari

Čili con ili sin carne je tvoje apsolutno omiljeno jelo? Osim toga voliš sve što je ljuto, bez obzira ako ti jezik gori? Onda si avanturistički nastrojena, rado putuješ i voliš isprobavati nove stvari. Rado se upuštaš u rizike i mrziš kad dugo radiš jednu te istu stvar. Svaki dan ti mora biti iznenađenje. Također si ovisnica o adrenalinu. Kauč ne vidi često tvoju stražnjicu. 

Čips 

Ti i tvoj kauč imate ljubavnu vezu, a čips mora uvijek biti prisutan? Slane ploškice krumpira su tvoje omiljeno jelo? Slatko te ne privlači? Tvoj slani favorit otkriva ambicioznu, uspješnu osobu. Radiš jako naporno te imaš visoke zahtjeve za ljude oko sebe. Prepreke u životu te frustriraju. Želiš da sve uvijek ide po špagi. 

Povrće iz pećnice 

Ako ti ide slina na pečeno povrće, onda si vrlo zanimljiva i samouvjerena osoba. Pažljivo prolaziš kroz život, svaki dan započinješ s meditacijom i veseliš se malim stvarima u životu. Teško te je izbaciti iz takta i mrziš dramu. Najradije si na putu sa svojim prijateljima i provodiš vrijeme na svježem zraku. 

Pizza 

Ako si navečer najradije naručiš pizzu, to znači da si nekomplicirana osoba. Voliš kad ti je ugodno i udobno i najsretnija si kad s prijateljima igraš igre na ploči. Međutim, to ne znači da cijeli dan sjediš i ništa ne radiš. Jako voliš sport i često se dobro ispušeš na treningu. 

Sir 

Voliš aromatičan sir? Što više smrd..., pardon, miriše, to je bolji? Onda si pravi gurman. Vrlo odlučno prolaziš kroz život te pokušavaš stalno raditi prave stvari. Sa stvarima koje su ti dosadne uopće se ne zamaraš. Jednostavno želiš uživati u životu sa svakim udahom.  

Sladoled 

Toliko voliš sladoled da i zimi imaš uvijek u zamrzivaču nekoliko velikih pakiranja? Razumijemo te, jer svi vole sladoled. Ako si pak ovisnica o sladoledu, to onda znači da uvijek imaš hladnu glavu te nikada ne bacaš ručnik u ring. Svejedno što ti je pripremio život, ti se boriš i pokušavaš iz toga izvući najbolje moguće. Prava si ledena kraljica. 

Hamburger 

Tvoje omiljeno jelo je hamburger, bez obzira je li s mesom ili vegetarijanski? Onda si vrlo ekstrovertirana osoba koja rado izlazi. Voliš upoznavati nove ljude i stalno si na putu. Ne sjediš dugo na jednom mjestu, nego si uvijek u nekoj akciji. 

Možda vas zanima Jagoda, čokolada, vanilija? Evo što tvoj omiljeni okus sladoleda otkriva o tvojoj osobnosti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pinterest

Komentari 0