Life&style

Jagoda, čokolada, vanilija? Evo što tvoj omiljeni okus sladoleda otkriva o tvojoj osobnosti

  • Znaš li nekoga tko ne voli jesti sladoled? Ne znamo ni mi...
  • A znaš li da naša ljubav prema sladoledu od vanilije ili čokolade može puno otkriti o nama
  • Što sve otkriva tvoj omiljeni okus sladoleda o tebi, pokazalo je nedavno provedeno istraživanje

Koju vrstu sladoleda najviše voliš ne govori puno samo o tvom osobnom ukusu, nego i o tvojoj osobnosti. Za jedno istraživanje, koje je proveo američki brand sladoleda „Breyers“, podijeljeno je 2000 Amerikanki i Amerikanaca u grupe i to prema njihovom najomiljenijem sladoledu. Pri tome je odabir bio ograničen na tri standardna okusa: vanilija, jagoda i čokolada.

Tko voli jagodu, ranije će pronaći ljubav

Podjela na omiljene sorte sladoleda otkrilo je zapanjujuće zajedničke stvari. Prema istraživanju će, primjerice, ljubiteljice sladoleda od jagoda vrlo rano pronaći svoju veliku ljubav – naime, u prosjeku već sa 24 godine. Osim toga, rado peru rublje, vole jazz i znanstvenofantastične filmove.

Ljubiteljice sladoleda od čokolade vole romantične komedije

Sasvim druge stvari otkrilo je istraživanje o fanovima sladoleda od čokolade. Oni će ljubav pronaći tek sa 26 godina i, za razliku od fanova sladoleda od jagode, su ekstrovertirani. Osim toga, vole pop i rock glazbu te romantične komedije.

Možda vas zanima Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno Rubrika Beauty Beauty

 

Ljubiteljice sladoleda od vanilije su noćne ptice

A što je s onima kojima je najomiljeniji okus sladoleda vanilija? Što se tiče ljubavi, nalaze se u sredini: zaljubit će se ozbiljno u prosjeku sa 25 godina. Što se tiče kućanstva, vole prati posuđe, jako vole pse te su više introvertirane osobe. Prema istraživanju ispada da su također i noćne ptice.

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Vanilija 🤩