Life&style

Mljac! Neodoljivi Toblerone lava kolač do početka srpnja možeš kupiti po 16 kuna

  • U Hrvatsku je nedavno došao Toblerone lava kolač koji je odmah oduševio sve koji su ga probali
  • U pakiranju dolaze dva kolača, a cijena ove kutije do 1. srpnja je na akciji za 16 kuna te ju možeš pronaći u Plodinama
  • Dovoljno je da ih samo odmrzneš u pećnici i uživaš u neodoljivom okusu

Brojne čokoladice i čokoladni namazi dobivaju svoje nove verzije i to u najfinijem mogućem obliku. Nakon što smo probali Linolada, Kit Kat i Kinder Bueno sladolede, na red je došao i poznati Toblerone i to u obliku lava kolača. Već sama pomisao da ovako nešto postoji jako nas je razveselila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CandyHunting (@candyhunting) on

Možda vas zanima Jedva čekamo probati! Stigao je Toblerone sladoled u McDonald's Rubrika Life&style Life&style

Ovog puta je odlična vijest što je ovaj desert dostupan i u Hrvatskoj i to po akcijskoj cijeni. Naime, sve do 1. srpnja u Plodinama pakiranje možeš kupiti po cijeni od 15,99 kuna umjesto standardne cijene od 19,99 kuna.  Također, u katalogu stoji i Milkin lava kolač koji je također na akciji. Oba slasna proizvoda prodaju se po istoj cijeni. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

A o čemu je zapravo riječ? Ovo je klasičan čokoladni biskvit punjen topljenom Toblerone čokoladom te je preliven i glazurom od iste. Kao i kod ostalih kolača ovog tipa, iz njega, nakon što se ispeče u pećnici, iscuri ukusno čokoladno punjenje. Inače, neodoljiv okus ovoj čokoladi daje kombinacija okusa mlijeka, meda i badema.

Možda vas zanima Ovaj prefini kolač od čokolade i maslaca od kikirikija se topi u ustima - a ne treba ga ni peći Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0