Life&style

Nakon sladoleda na štapiću, stigao nam je i Lino Lada Quattro s okusima ovog prefinog namaza

  • Većini nam je poznat sladoled Lino Lada Duo na štapiću koji je Ledo predstavio u listopadu prošle godine
  • Vrlo brzo nakon toga ovaj sladoled je proglašen najboljim na svijetu prema International Ice Cream Consortiumu
  • Sada je okus prefine Lino Lade predstavljem u obiteljskom pakiranju Ledo Quatrro sladoleda


Mnogi od nas su bili oduševljeni kad smo, krajem prošle godine, otkrili da je namaz Lino Lada Duo pretvoren u sladoled na štapiću. Obložen mekanom čokoladom koja se topi u ustima i istog je okusa kao i tamni odnosno čokoladni namaz Lino Lade. Ispod njega se krije također mekani preljev od bijele čokolade (identičan bijelom dijelu Lino Lade) dok je u sredini klasična kombinacija sladoleda od čokolade i vanilije. Teško smo mu mogli odoljeti, a i struka ga je prepoznala pa je tako proglašen najboljim na svijetu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Jedva čekamo probati! Stigao je Toblerone sladoled u McDonald's Rubrika Life&style Life&style

Ove dane koje provodimo u kućama uljepšala je vijest da je u dućane stigao novi sladoled i to obiteljsko pakiranje poznatije i kao Ledo Quattro sladoled - Lino Lada. Kao što mu i sam naziv govori, ovaj sladoled je napravljen od četiri dijela - Lino Lada duo, Lino lada nugat, Lino lada kokos. Svaki dio je preliven čokoladom ili mlijekom te posut lješnjacima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Cijena ovog sladoleda je 42,99 kuna što je nešto skuplje od klasičnih pakiranja, no ovi okusi vrijede svake kune. U sladoledu su ukomponirani omiljeni namazi koji zajedno mogu stvoriti samo čaroliju u ustima. Iskoristi priliku kada odeš u trgovinu i počasti se ovim novim okusom, uvjereni smo kako će te oduševiti. 

Možda vas zanima Lino lada sladoled proglašen je najboljim na svijetu, probali smo ga i znamo čime toliko oduševiljava Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0