Life&style

Lino lada sladoled proglašen je najboljim na svijetu, probali smo ga i znamo čime toliko oduševiljava

  • Nova poslastica u dućanima nas je jako razveselila: Lino lada duo sladoled 
  • Sladoled je vjerna replika istoimenog namaza i doista je raj za nepce, a stoji 10 kuna
  • Ovaj ukusan sladoled je proglašen najboljim na svijetu prema International Ice Cream Consortiumu

Lijepa vijest dolazi iz Švedske u kojoj se održalo natjecanje International Ice Cream Consortium, a na kojem je Ledov sladoled Lino lada duo proglašen najboljim na svijetu! Ono što je oduševilo žiri te presudilo toj tituli je doživljaj Lino lada namaza koji je vrlo uspješno prenesen i na sladoled. Također, veliki plus je dobio i inovativni mekani preljev. Mi se moramo složiti sa žirijem jer smo i sami probali ovaj ukusan sladoled, a niže možeš pročitati naše dojmove, probali smo ga čim je došao na tržište: 

Samo pakiranje nalikuje pakiranju namaza po uzoru na koji je sladoled i napravljen. Čim sam ga otvorila, slijedilo je iznenađenje i to pozitivno. Iako inače sladoledi na štapiću imaju tvrdu čokoladnu glazuru, ovdje to nije slučaj. Ovaj je obložen mekanom čokoladom koja se topi u ustima i istog je okusa kao i tamni odnosno čokoladni namaz Lino Lade. Ispod njega se krije također mekani preljev od bijele čokolade (identičan bijelom dijelu Lino Lade) dok je u sredini klasična kombinacija sladoleda od čokolade i vanilije. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Nakon samo jednog kušanja, ovaj sladoled je postao moj proljetni favorit, a vjerujem da će tako biti i s drugim ljubiteljicama popularnog namaza. Najbolje bih ga opisala riječima "kao da sam Lino Ladu ugrabila žlicom i ostavila u škrinji". Stvarno je vjerna replika namaza kojeg volimo.  Možeš ga pronaći u gotovo svakoj trgovini, a cijena je 10 kuna. Upozorenje: vrlo je zasitan.

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0