Life&style

Koji su razlozi za loše spavanje - prema tvom horoskopskom znaku

  • Sigurno ti se povremeno dogodi da ne možeš zaspati ili se stalno budiš, zar ne?
  • Kao i na druge razne stvari u životu, zvijezde utječu i na spavanje
  • Pogledaj na koji način utječu na tebe…

Ne možeš spavati i pojma nemaš zašto? Možda će ti to otkriti tvoj horoskopski znak. Naime, tvoja osobnost često utječe na to spavaš li dobro ili ne. Pogledaj koji su razlozi za loš san – prema tvom horoskopskom znaku…

Bik

Jednostavno ne možeš prestati gledati jednu epizodu za drugom svoje omiljene serije. I upravo to te odvraća od spavanja. Naime, gledanje televizije odvraća te od napornih misli. Međutim, to ometa tvoj san. Pokušaj radije s meditacijom. To će ti sigurno pomoći.

via GIPHY

Blizanci

Blizanci su često nesigurni. Nakon dugačkog dana još jednom prolaze u glavi sve što su doživjeli taj dan. Kako sam se ponašala? Što sam rekla? Te i tisuću drugih misli priuštit će blizancima puno besanih noći.

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Tri znaka su u super razdoblju i sve im ide od ruke, vodenjaci i djevice - oprez! Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Zašto mi ne odgovara na poruke? Što znači ona poruka i zašto mu je toliko trebalo? Takve misli će romantične vage držati satima budne. Njihova mašta često ide s tim. I to ne u negativnom smjeru. Zamišljaš si najljepše moguće situacije u budućnosti i baš zbog toga ne možeš zaspati.

Djevica

Ovaj horoskopski znak sklon je sabotirati samu sebe. Besane noći uzrokuje previše razmišljanja i to u sasvim ekstremnom obliku. Ovaj znak rijetko ima mira. Naime, osim što su djevice zaokupljene svojim mislima, često se žrtvuju za druge, odnosno obitelj i prijatelje.

via GIPHY

Rak

Rak želi da ga svi vole. Upravo zato je navečer dugo budan jer razmišlja o tome. Boji se da će se probuditi bez prijatelje te biti sam. Zato često ne može zaspati.

Lav

Lavovima se zapravo prije spavanja ništa značajno ne vrti po glavi. Kad ne može zaspati, eventualno je za to kriva činjenica da nije sam u krevetu. Ili tulumari.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često krše zakon i nerijetko imaju problema s policijom Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Vodenjak ima filozofsku narav. Osobito navečer mu se u glavu ušuljaju neobične misli. Teorije urote, politika, okoliš – sve su to teme o kojima razmišljaš prije spavanja.

via GIPHY

Jarac

Posao, rokovi, važan projekt – dakle, sve što je vezano uz posao može jarce dugo držati budnima. Naime ovaj horoskopski znak vrlo je ambiciozan. Strah od neuspjeha ometa ti san.

Škorpion

Škorpioni su često opterećeni prošlošću. Zbog toga ne mogu spavati. Umjesto da se koncentriraš na budućnost, baviš se situacijama i vezama koje su odavno prošle. Pokušaj ostaviti to iza sebe!

Ovan

Jasno je zašto ovaj horoskopski znak ne može spavati. Naime, ovan je prava energetska bomba. Stalno je pun adrenalina. Zbog toga mu je teško pronaći mir navečer.

via GIPHY

Ribe

Blizina i naklonost su prilično važni za ribe. Vole se maziti te su općenito jako strastvene. Ne mogu zaspati jer uživaju biti u nečijem naručju i mogle bi se maziti cijelu noć.

Strijelac

Strijelac se teško može spasiti od glasnih prijatelja. Nevjerojatno je društven čovjek i ima golem krug prijatelja. Upravo to ga noću drži budnim. Dopisuje se s brojnom ekipom preko WhatsAppa, mora postati još jednu priču na Instagram te brzo odgovoriti na Facebook-chat. Nije ni čudo da strijelci jedva imaju vremena za spavanje.

Možda vas zanima Kakve sretnice! U mjesecu svibnju sreća se najviše osmjehuje pripadnicama ovih horoskopskih znakova Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0