Life&style

Tjedni horoskop: Tri znaka su u super razdoblju i sve im ide od ruke, vodenjaci i djevice - oprez!

  • Kad je mjesec u znaku vage, onda smo često prepušteni svojoj volji, odnosno promjenama raspoloženja
  • U jednom trenutku se smrtno dosađujemo, a onda odjednom skačemo zbog uspješno obavljenog posla i sreće do neba
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 4. do 10. svibnja

Očekuje nas - ni više ni manje – apsolutno čaroban tjedan. Prema starim vjerovanjima vještice jašu na metlama u noći na prvi svibnja na čaroban otok– a pošto mi trenutačno možemo putovati tek unutar županije, dobra je ideja makar malo otići van iz kuće. Dakle, na metlu i u šumu! I majčin dan te puni mjesec 7. svibnja obećavaju čaroliju. Samo se trebaš opustiti i pokrenuti…

Bik

Horoskopski znak bik je najuže povezan s planetom na kojem živimo - Majkom Zemljom. To ćeš primijetiti kad baciš pogled u smjeru prirode – i da, čak sa balkona možeš održati dodir s prirodom. Dakle, otvori oči i promatraj sve ljepote koje rastu oko tebe te prenesi to na sebe. Gdje ti možeš rasti, što sve možeš odrezati, a gdje trebaš dodati još koju biljku ili dvije?

via GIPHY

Blizanci

Kako smo već zaključile, ovo je vrijeme za komunikacijske potrebe blizanaca vrlo napeto. Međutim, nije baš sjajno iskustvo činjenica da odjednom imamo puno vremena – za kratko čavrljanje s poštarom, susjedom i možda s osobom s kojom više gotovo da ne pričamo. Pazi na svoje riječi – one mogu biti čudo, ali i oružje. Rastući mjesec će pooštriti tvoja čula. Osim toga: u ponedjeljak sunce ulazi u tvoj znak – lijepo ga pozdravi!

Rak

Račice su majčinski tipovi. Točka! Biti majka ne znači tek brinuti se za vesele bebe ili trogodišnju djecu. Pogledaj u kojem obliku se nalazi majčinstvo u tvom životu. I poštuj tu sposobnost - da držiš druge za ruku – kao jednu od svojih najljepših osobnosti. Sve najbolje za Majčin dan!

Lav

Polako ali sigurno prolaze neke planete – astrološko vrijeme se mijenja i sve se usporava. Točno promatraj kako se mijenja tvoje raspoloženje te što želiš od života ovaj tjedan. Puni mjesec bit će intenzivan te će iznijeti neke istine na svijetlo – za sve nas! Pripremi se na to!

via GIPHY

Djevica

Iskoristi ovu kozmičku promjenu koja dolazi s punim mjesecom te razmisli koje ćeš razgovore voditi ili bi trebala voditi. Dobro je vrijeme za razjasniti neke stvari koje te odavno muče. Čak i ako to znači prekid veze – ponekad je to jednostavno potrebno.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često krše zakon i nerijetko imaju problema s policijom Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Drage vage – očekuje vas sjajan tjedan da se povežete s prirodom i materijom oko sebe. Tvoj planet, Venera, želi da otvoriš oči te postaneš svjesna sve te ljepote oko sebe. U svim oblicima. To je sada jako važno – možda ugledaš svoju veliku ljubav!

Škorpion

Oh, kako ludo uzbudljivo – ovaj tjedan bit ćeš apsolutno ljubavno dijete Svemira. Pun mjesec je u tvom znaku. S njime si povezana na neki mističan način. Naime, prošlih nekoliko tjedana nisi baš bila aktivna – sada će se to promijeniti. Proradit će tvoje sedmo čulo i sve što ćeš raditi imat će smisla – i polučit će uspjeh!

via GIPHY

Strijelac

I strijelce očekuje zanimljiv i bogat tjedan. Međutim, pokušaj se maksimalno kontrolirati te odoljeti pozivu otvorenih vrata – nemoj pobjeći u nepoznato! Osobito budi oprezna za vikend – bit ćeš puna energije, ali prilično napeta – kontroliraj se te pazi što govoriš i kamo ideš – mogla bi se „izgubiti“.

Jarac

Puni mjesec za vikend će jako i čarobno djelovati i na tebe. Osobito na području ljubavi – pazi, jedan škorpion te vreba! I nije jedini! Nemoj se čuditi ako dobiješ ljubavnu ponudu – to jest, ponudu za šetnju svježim zrakom, u park, na klupicu…

Vodenjak

Očekuje te jako naporan i težak tjedan. Na poslu ćeš se zatrpati raznim problemima pa ćeš imati osjećaj kao da se nikada nećeš riješiti dosadnog posla. Osim toga, bit ćeš sklona zaboravljanju važnih stvari. Stoga zapisuj sve što misliš da je makar i malo važno. Tako će ti na pamet doći i neke dobre ideje – nemoj ih zaboraviti, piši, piši…

via GIPHY

Ribe

Ribe očekuje duhovan tjedan. Uzmi si dovoljno vremena za fine kupke te promišljanje o smislu života. Razmazi se nekom finom hranom ili pićem. Svjesno si uzmi vremena za sjedenje na terasi i gledanje u zvijezde – mogle bi ti na pamet pasti neke vrlo mudre ideje.

Ovan

Nemoj se previše zamarati teorijama urote koje kruže Internetom i nemoj strahovati da će te oteti izvanzemaljci. Neće! Koristi svoju intuiciju za pametnije stvari – znat ćeš što treba vjerovati, a što ne – kako na Internetu, tako i na poslu te u ljubavnom životu. Osloni se ne na svoj osjećaj! Očekuje te miran i harmoničan tjedan…

Možda vas zanima Kakve sretnice! U mjesecu svibnju sreća se najviše osmjehuje pripadnicama ovih horoskopskih znakova Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0