Life&style

Zaboravi na hladnu kavu, svoj napitak u ovoj šalici možeš brzo ugrijati pomoću - aplikacije na mobitelu!

  • Kava je mnogima omiljeni napitak, a neki nemogu zamisliti dan bez nje
  • No, često nam se dogodi da imamo toliko obaveza pa zaboravimo na kavu u šalici 
  • Odsad više ne moraš piti hladnu kavu jer postoji šalica čiju toplinu reguliraš preko svog mobitela

Mi Hrvati poznati smo obožavanom dugom ispijanju kava, bilo da se radi o terasama kafića ili u vlastitom domu. Isto tako nam se često dogodi da nam se kava i ohladi pa ju nerijetko pijemo hladnu. Ako ti je već dosta da svoje omiljene napitke piješ hladne umjesto tople ili mlake, imamo nešto za tebe. 

Možda vas zanima I jako dobro i prilično loše: evo kako sve kava utječe na tvoju probavu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Svijet obožava ovaj osvježavajući napitak od kave, a mi ti donosimo jednostavan recept kako ga pripremiti Rubrika Life&style Life&style

Naizgled se čini kako je riječ o klasičnoj šalici za kavu ili čaj, no zapravo nije. Prednost ove šalice je ta da u svakom trenutku možeš regulirati temperaturu svog omiljenog napitka. Ona se povezuje s aplikacijom za iPhone ili Android mobilni uređaj na kojoj određuješ temperaturu, a zatim dobiješ signal kada je temperatura postignuta.

 | Autor: Firebox Firebox

Ova šalica je još jedan od proizvoda koji možeš kupiti na stranici Firebox, a dolazi u dvije veličine. Cijena šalice, bijele ili crne boje, od 295 militara je 99,99 funti, odnosno 872 kune. Postoji i veća šalica od 414 mililitara, a za nju ćeš morati izdvojiti  1 134 kune, odnosno 129,99 funti. 

 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Pjevačica Lana Jurčević otkrila je trik s kavom pomoću kojeg ćeš se ublažiti podočnjake Rubrika Beauty Beauty
Photo: Firebox

Komentari 0