Beauty

Pjevačica Lana Jurčević otkrila je trik s kavom pomoću kojeg ćeš se ublažiti podočnjake

  • Mnoge od nas muku muče s tamnim podočnjacima
  • Pjevačica Lana Jurčević također ima tih problema, a na Instagramu je pokazala kako se ona bori protiv njih
  • Dovoljan ti je komadić blazinice i kava, a cijeli proces je gotov za deset minuta

Vjerojatno si i ti, kao i svaka od nas, probala nekoliko trikova, krema i ostalih preparata koji su trebali maknuti ili smanjiti crne podočnjake s kojima se boriš. No, oni su i dalje tu. Uz njih i naše oči izgledaju umornije i natečeno, a također su i jedan od prvih znakova starenja. Zapravo, oni su i jedan od pokazatelja nekih zdravstvenih problema kao što su anemija, alergija, problemi u radu bubrega, štitnjače, jetre i srca, ali i da je naše tijelo zaštićeno toksinima. 

Možda vas zanima Tri jednostavna koraka nakon kojih ćeš se probuditi još više mladolika i puno svježija Rubrika Life&style Life&style

S podočnjacima se bori i pjevačica Lana Jurčević koja je na Instagramu otkrila trik kako ih ublažiti. Dovoljna će ti biti blazinica koju ćeš izrezati u obliku polumjeseca te kava. U prokuhanu vodu dodaj kavu te pusti da se malo ohladni, odnosno da postane mlaka. Natopi blazinicu u kavu te ih stavi na svoje podočnjake i ostavi da tako stoji 10 minuta. Postupak je dovoljno ponavljati dva do tri puta tjedno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La PIEL (@la_piel) on

Kako je i sama Lana napisala, u kavi se nalazi mnogo kofeina, vitalnog sastojka koji pomlađuje kožu i potiče svjetliji izgled kože. Također, pjevačica je dala ideju i onima koji žele bogatiju formulu koju će staviti na blazinicu. Pomiješaj žlicu kave sa žlicom meda te uljem vitamina E, a zatim u tu smjesu umoči blazinicu te stavi ispod svakog oka, kao i s kavom. Ove zanimljive trikove sad napokon imamo vremena isprobati, a baš nas zanima kako će naši podočnjaci izgledati nakon što nekoliko puta ponovimo postupak.

Možda vas zanima Svijet je poludio za kremastom kavom koju uz ovaj recept možeš pripremiti kod kuće Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0