Life&style

Ovo su najljepše minimalističke tetovaže za svaki horoskopski znak

  • Astrologija i tetovaže dvije su vrlo popularne stvari, a kad ih spojimo u jednu dobijemo - astro tetovažu
  • Tetovaže sa simbolom vlastitog horoskopskog znaka nisu nikakva novost, ali način na koji se rade jest
  • Izabrali smo najslađe minimalističke načine na koje se mogu napraviti tetovaže horoskopskog znaka - za sve znakove zodijaka!

Zahvaljujući milenijalcima i generaciji Z, astrologija je popularnija nego ikada. A ako samo pogledamo ljude oko sebe primjetit ćemo i kako su tetovaže popularnije nego ikada te da je gotovo teže naći osobu bez barem jedne tetovaže nego s njom. Sasvim je onda logično, da ako spojimo ta dva interesa, dođemo dobijemo i veći broj ljudi koji se odlučuje za astro tetovažu. Astro tetovaža može značiti svašta - od jednostavnog simbola znaka, preko životinje do konstelacije zviježđa pojedinog znaka.

12 preslatkih tetovaža za svaki znak zodijaka

Budući da jako volimo minimalističke tetovaže koje su i sve više u trendu, odlučili smo potražiti savršenu za svaki znak zodijaka. 

Mikrotetovaže Možda vas zanima Mikro tetovaže su hit - rade se najtanjim iglicama i predivne su. A znamo i cijene tetovaža kod nas Rubrika Life&style Life&style

Konstelacija Ovna

Dobar izbor za astrološke tetovaže su stvarne konstelacije pojedinog znaka. Nebeski motivi poput zviježđa i planeta danas su jedan od najmodernijih dizajna astroloških tetovaža.

 | Autor: Instagram @LUANADOREA Instagram @LUANADOREA

Simbol bika

Za fanove što jednostavnijih tetovaža, mali simbol svoga znaka zodijaka savršen je izbor.  No, iako su tetovaže na prstima jako popularne treba uzeti u obzir da je ovo dio tijela na kojem se najbrže potroše i izblijede radi učestalog pranja ruku.

 | Autor:

Dva lica blizanaca

Dva lica ili dvije strane blizanca mogu biti opisane tetovažom sa siluetom dva lica poput ove koja na prvu uopće ne daje do znanja da se radi o simboličkom značenju horoskopskog znaka. Dizajn koristi linije koje se preklapaju kako bi tetovaža djelovala poput skice. Dva lica također gledaju na različite strane u nastojanju da se povežu s time kako svaka "strana" Blizanca može varirati u osobnosti.

 | Autor: Instagram @jimisunsets Instagram @jimisunsets

Konstelacija raka

Tetovaže sazviježđa su u svijetu astroloških tetovaža nešto poput bijele majice: jednostavne su, ali lijepe. Ovaj dizajn konstelacije raka je vrlo bazičan i koristi male točkice kao vezu između zvijezda koje su označene tek poput malog plusa. Kao što smo rekli - jednostavno, a lijepo.

 | Autor: Instagram @folk_poke Instagram @folk_poke

Možda vas zanima Pokajali su se zbog ludih tetovaža, a stvar je spasio tattoo majstor. Pogledaj transformacije! Rubrika Life&style Life&style

Simbol lava

Mali, jednostavni simbol horoskopskog znaka, napravljen u jednoj liniji što izgleda kao da smo ga sami nacrtali je super sladak.

 | Autor: Instagram  @mafaldadiegotattoo_artist Instagram @mafaldadiegotattoo_artist

Glif znaka djevice

 Jednostavni simbol planeta također može biti dobra ideja za astro tetovažu. Merkur je planet djevice, a ovo mjesto nam se čini savršenim!

 | Autor: Instagram @studija_besarmate Instagram @studija_besarmate

Minimalistička vaga

Ako želiš svoju astrološku tetovažu zadržati što je moguće manjom, ovo je savršen dizajn. Crtanjem sazviježđa Vage samo tankim linijama, dizajn ističe oblik ljiniju zvjezdanog znaka dok ostaje nježan i nije zakrčen s previše detalja.

 | Autor: Instagram @has__tattoo Instagram @has__tattoo

Škorpion na prstu

Još jedna slatka minimalistička tetovaža simbola zodijaka na prstu.

 | Autor: Instagram @kinga_ink Instagram @kinga_ink

Ime strijelac

Doslovno napisano ime znaka također može biti kreativna ideja, koliko god zvuči očitom. Još kada se iskombinira sa zanimljivim rukopisom poput ovoga izgleda odlično!

Možda vas zanima Ovo je 11 savršenih tetovaža za najbolje prijateljice - i kad niste jedna pored druge Rubrika Life&style Life&style

Simbol jarca

Jednostavna linija ocrtava simbol znaka jarca, međutim na kraju prerasta u također moderan motiv lišća.

 | Autor: Instagram @HYBRIDINK.HELSINKI Instagram @HYBRIDINK.HELSINKI

Voda kao simbol vodenjaka

Oni koji svoju tetovažu Vodenjaka žele zadržali slatkom i jednostavnom, sjajan način da to učine jedinstvenijm od osnovnog simbola zodijaka jest da glavni element Vodenjaka - vodu, pretvore u valove. Ako k tome voliš more, tetovaža ima i dvojako značenje.

 | Autor: Instagram @nina_tattooart Instagram @nina_tattooart

Simbol ribe

Jednostavan način da dotjeramo osnovnu tetovažu simbola Riba je dodavanje točkica. Ovaj dizajn ima tri točke na vrhu i dnu simbola, dajući mu osjećaj ravnoteže, ali još uvijek dotjerujući inače osnovnu astrološku tetovažu.

 | Autor: Instagram @nina_tattooart Instagram @nina_tattooart

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Yes