Life&style

Youtube kanal 'Never Too Small' prepun je ideja za sve koji preuređuju stan male kvadrature

  • Kako urediti stan od svega nekoliko kvadrata? Odgovor je uvijek manje više samo jedan - funkcionalno
  • Naravno, detalji uvijek čine prostor osobnijim, a inspiracije izviru sa svih strana
  • Specijalizirani Youtube kanal 'Never Too Small' nudi upravo videe gdje kroz stručno oko arhitekata obilazimo stanove diljem svijeta i oduševljavamo se kreativnim rješenjima.

Kada je riječ o uređenju interijera ukusi se doista razlikuju, a ako nemamo stručnu osobu kojoj smo prepustili da umjesto nas brine o cjelokupnom procesu, tada se najčešće oslanjamo na bespuća interneta i raznih profila na društvenim mrežama koji su specijalizirani za to područje. Pinterest, katalozi trgovina s namještajem, emisije i serije o uređenjima također su veliki izvor inspiracije s kojeg 'prepisujemo' ono što želimo u svom domu. Jedan takav je i Youtube kanal 'Never Too Small' koji nas vodi u male stanove diljem svijeta i otkriva trikove kako funkcionalno opremiti svoj mali dom.

Japandi stil uređenja interijera Možda vas zanima 'Japandi' stil, minimalistički, multikulturalni trend dizajna interijera nezaustavljivo osvaja domove diljem svijeta Rubrika Life&style Life&style

Praktičnost, jednostavnost i funkcionalnost pravila su uređenja malih životnih prostora s kojima će se složiti mnogi dizajneri interijera, a upravo na ovom Youtube kanalu možemo otkriti kako zadovoljiti sve kriterije ne bi li mali stan u isto vrijeme izgledao lijepo i bio praktičan. Kroz kratke videe od svega desetak minuta ulazimo u prostore različitih stanova diljem svijeta, a dizajneri i arhitekti objašnjavaju što su koristili i što ih je inspiriralo tijekom uređenja. 

Detalji su ono što je zajedničko gotovo svakom uređenju na ovom Youtube kanalu, bilo da je riječ o stanu u Londonu, Amsterdamu, Parizu, Hong Kongu ili pak Melbourneu. Svaki od njih donosi šarm grada i zemlje u kojoj se nalazi, pa tako u onom amsterdamskom i bicikl ima svoje mjesto u četrdesetak kvadrata.

Kvadratura stanova uistinu je različita, od onih od svega 20 kvadrata, pa do 50, što svakako daje veći raspon ideja koje možemo primijeniti u nekom budućem domu pa makar bio ovako malen, ali nek bude najljepši.

Možda vas zanima Najpopularniji jesenski detalj koji će se divno uklopiti u svaku prostoriju Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Unsplash/Eugene Deshko

Komentari 0