Life&style

WOW! Franck ima novi ružičasti cappuccino s okusom maline i macaronsa

  • Kavoljupci pozor! Franck je predstavio novi proizvod iz svoje linije instant Cappuccina - Raspberry Macaron
  • Okus ovog ružičastoga napitka podsjeća na ukusne francuske kolačiće macaronse spravljene od bijele čokolade i malina
  • Cappucino možeš pronaći u najbližoj trgovini mješovite robe po cijeni od 17,99 kuna za 8 vrećica

Na police dućana nedavno je stigao novi okus iz Francove linije instant capuccina. Riječ je o Raspberry Macaron, prvom napitku koji dolazi u ružičastoj boji. U opisu proizvoda istaknuto je kako njegov okus podsjeća na ukusne francuske kolačiće Macarons punjene slatkom kremastom kombinacijom sočne maline i bijele čokolade. Doista zvuči zanimljivo!

Možda vas zanima Dorina je predstavila limitiranu ediciju čokolada, a nama je za oko zapela ona s okusom pite od jabuka Rubrika Life&style Life&style
 

Novi Franckov napitak, osim vizualne atraktivnosti, krasi i bogata pjena, kremasta tekstura te desertni karakter. Njegova dodatna prednost je što se brzo i lako priprema uz dodatak vruće vode ili mlijeka. U njemu možeš uživati u toploj i hladnoj varijanti, a pronaći ga možeš u najbližoj trgovini po preporučenoj cijeni od 17,99 kuna za 8 vrećica. 

 
 

Budući da su kafići i restorana na neko vrijeme zatvorili svoja vrata, sjajna je ovo prilika da kod kuće isprobaš ovaj zanimljiv napitak. Štoviše, Franck je pripremio i video s uputama koji ti može dati ideje i inspiraciju za pripremu novog Cappuccina Raspberry Macaron. Uz to, svi oni koji se žele okušati u rekreiranju svoje verzije ovog ružičastog cappuccina, svoje kreacije mogu objaviti na Instagramu uz #FranckDrinkPink, a Franck će najkreativnije i nagraditi.

 
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično