Life&style
Jenna Ortega kao Wednesday Addams

Wednesday Addams stiže na Netflix: U glavnoj je ulozi mlada Jenna Ortega

  • Streaming platforma Netflix objavila je prvi trailer za nadolazeći serijal o obitelji Addams
  • Ovoga puta u ulozi misteriozne i jezive tinejdžerice opsjednute smrću je mlada glumica Jenna Ortega
  • Christina Ricci, koja je popularizirala lik Wednesday također će se pojaviti u novom showu o obitelji Addams

Netflix je svim obožavateljima dao prvi uvid u novu seriju nazvanu „Wednesday“, koja će pratiti obitelj Addams, a posebno njihovu smrću opsjednutu kćer, Wednesday, tijekom njenih srednjoškolskih dana.

Jenna Ortega kao Wednesday Addams | Autor: Instagram @netflix Instagram @netflix Jenna Ortega kao Wednesday Addams

U traileru serije koju režira i producira slavni Tim Burton, je otkriveno i tko je dobio ulogu mlade misteriozne i čudne Wednesday, a to je američka glumica Jenna Ortega. Mlada Ortega već je imala priliku glumiti u poznatim naslovima poput „Vrisak 5“ i „You“.

Netflix je seriju koju očekujemo u osam epizoda opisao kao „misteriju ispunjenu istraživanjem i nadnaravnim“ s mladom Wednesday u središtu u vrijeme njenog odrastanja i formiranja kao osobe.

'Senior Year' novi film na Netflixu Možda vas zanima ‘Senior Year’ nova je hit komedija na Netflixu: Očekuje te povratak u 2000-e i puno smijeha! Rubrika Life&style Life&style

„Wednesday pokušava shvatiti i ovladati svojom spiritualnom moći u nastajanju, zaustaviti monstruozna ubojstva koja teroriziraju lokalni gradić i riješiti nadnaravnu misterioznu tajnu u koju su njeni roditelji bili upleteni prije 25 godina. Istovremeno, uz sve to pokušava i održati novonastale odnose na akademiji Nevermore“, stoji u službenom opisu sadržaja serije.

Uz Jennu Ortegu, u novoj seriji o obitelji Addams u ulogama njenih roditelja pojavit će se poznati glumci. Catherine Zeta-Jones ima ulogu matrijarha obitelji, Morticije, dok je Luis Guzmán u ulozi njenog supruga, Gomeza.

Christina Ricci kao Wednesday Addams | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Christina Ricci kao Wednesday Addams

U seriji će se također pojaviti i Christina Ricci, koja je glumila Wednesday Addams u prvim filmovima o obitelji Addams, u 90-ima. Iako njena točna uloga u seriji još nije potvrđena, glumica će se pojaviti u svih osam epizoda. 

Možda vas zanima Na Netflix stiže dokumentarac o J. Lo: Nepoznati detalji iz privatnog života i karijere latino dive Rubrika Stars Stars

 

Photo: @jennaortega

Komentari 0