Life&style
nova serija Love Me

'Voli me' je odlična nova australska serija o kojoj se priča, a u glavnoj ulozi je Beograđanka Bojana Novaković

  • Nova fantastična australska serija Voli me, 3. lipnja dolazi na streaming platformu Picbox NOW
  • U ukupno šest epizoda, ova miniserija zasigurno će te oduševiti fenomenalnim likovima, sočnom pričom, ugodnom atmosferom i uvrnutim humorom
  • U glavnim ulogama su izvrsna glumica Bojana Novaković, rođena Beograđanka i zgodni australski glumac Bob Morley

Voli me nova je australska serija koja s prikazivanjem kreće od 3. lipnja na Pickbox NOW, a režirala ju je Emma Freeman, dok su scenaristi Alison Bell, Leon Ford, Adele Vuko i Blake Ayshford.

Radi se o izvrsnoj, katkad iznimno humorističnoj drami koja se bavi modernim ljubavnim problemima triju članova obitelji Mathieson. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav.

Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njezinim oblicima. Također, ona nas podsjeća na to da smo svi podjednako nedostatni i podjednako predivni. 

Serija ima izvrsnu glumačku postavu

Rođena Beograđanka Bojana Novaković izvrsna je u ulozi Clare, doktorice koja preko raznih društvenih mreža pokušava pronaći ljubav. Naravno, nailazi samo na vrlo čudne likove, sve dok jedan dan slučajno ne upozna svog susjeda u obližnjem supermarketu. Bojanu možeš gledati i u fenomenalnoj odvjetničkoj seriji Razvratnik, također na Pickbox NOW.

nova serija Love Me | Autor: Promo Promo

Australski glumac Bob Morley, poznat po ZF seriji The 100, tumači ulogu Petera, šarmantnog i prezgodnog Clarinog susjeda koji radi kao model.  

Conversations With Friends Možda vas zanima 'Razgovori s prijateljima': Počela se prikazivati dugoiščekivana serija po knjizi Sally Rooney, ovo su detalji Rubrika Life&style Life&style

Slavni glumac Hugo Weaving dobro nam je poznat po ulogama u megapopularnim filmovima poput Gospodar prstenova (Elrond) i Matrix (Agent Smith). Weaving tumači ulogu Glena, Clarina i Aaronova oca, a u svojoj ulozi je zaista maestralan. 

nova serija Love Me | Autor: Promo Promo

Australski glumac William Lodder (Go Karts, Wakefield) tumači ulogu Aarona, Clarina mlađeg brata koji studira i iznimno je zaljubljen u svoju djevojku koja toliko ne dijeli njegove osjećaje.

nova serija Love Me | Autor: Promo Promo

Serije je adaptirana prema švedskoj seriji Älska mig, a da su tri glavna lika koje serija prati rodbinski povezana, ne otkrijemo sve dok se zajedno ne okupe za stolom prilikom večere. Može se zaključiti kako je namjera autora serije bila da likove prvenstveno shvaćamo kao pojedince, a tek onda kao obiteljsku zajednicu. 

Duhovita i iskrena, ova će te australska serija oduševiti i podsjetiti na to da je ljubav najvažnija. 

Možda vas zanima O.C. se prikazuje na HBO-u, a mi smo se prisjetili 6 teen serija za kojima smo ludovali 90-ih Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0