Life&style
'Senior Year' novi film na Netflixu

‘Senior Year’ nova je hit komedija na Netflixu: Očekuje te povratak u 2000-e i puno smijeha!

  • Nostalgija za razdobljem 2000-ih u modnom, beauty, a sad i u filmskom svijetu se nastavlja
  • Na Netflixu od nedavno imaš priliku pogledati komediju ‘Senior Year’ koja je smještena u ovo razdoblje, s Rebel Wilson u glavnoj ulozi
  • Ova zabavna komedija savršeni je film za opuštanje i razonodu!

Film nas vodi u 2002. godinu, a lik Rebel Wilson, Stephanie, koju u ranijim godinama igra Angourie Rice, najpopularnija je djevojka u svojoj srednjoj školi. Ima sve što može poželjeti, kapetanica je navijačkog tima, ima zgodnog dečka sportaša te joj se i smiješi titula kraljice maturalne večeri.

Sve joj ide po planu, dok se ne dogodi iznenadna nesreća, zbog koje Stephanie završi u komi dugoj 20 godina.

Rebel Wilson u filmu Senior Year | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Rebel Wilson u 'filmu Senior Year'

Radnja se zatim nastavlja u 2022., kad se Stephanie, sad kao 37-godišnja žena, probudi iz kome. Stephanie je spremna nastaviti svoj život, no srednja škola sad izgleda dosta drugačije, a Stephanie se teško prilagođava novonastaloj situaciji te odbija prihvatiti da je razdoblje srednje škole za nju završilo te se odlučuje vratiti. 

Možda vas zanima Zaljubit ćeš se u estetiku ovog Instagram profila - posvećen je filmovima Wesa Andersona Rubrika Life&style Life&style

Osim trendova ranih 2000-ih i reference iz pop kulture, film prikazuje i kako su djeca, njihove misli i interesi također izmijenjeni u sadašnjosti. U filmu je dočarano kako se Stephanie nosi s društvenim razlikama između prošlosti i sadašnjosti, istraćuju se teme identiteta i pripadanja te se potiče individualnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Australska glumica Rebel Wilson je u glavnoj ulozi te je utjelovila Stephanie u sadašnjosti, dok ulogu njenog oca Jima, ima glumac Chris Parnell. Još jedno poznato lice je i glumica Alicia Silverstone koja se kratkim pojavljivanjem u filmu “Senior Year” vraća žanru komedija, a igra ulogu Deanne.

U novoj komediji možeš uživati već sad na Netflixu, gdje je među najgledanijima iako je na platformi dostupna za gledanje tek nekoliko dana!

Elvis Možda vas zanima Počeo je filmski spektakl u Cannesu: Predstavljamo najiščekivanije filmove festivala! Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0