Stars 19. svibnja 2022.

Na Netflix stiže dokumentarac o J. Lo: Nepoznati detalji iz privatnog života i karijere latino dive

Promo.
  • Netflix sprema novi dokumentarac o Jennifer Lopez, koji bi premijeru trebao doživjeti 8. lipnja
  • Pod nazivom Halftime, dokumentarac će prikazati dugogodišnji tijek karijere omiljene latino dive, kao i intimniji pogled na njen privatni život
  • U dokumentarcu će se pojaviti i njen zaručnik, Ben Affleck

U novom traileru za nadolazeći dokumentarac Halftime, o Jennifer Lopez, prikazani su razni detalji iz njenog privatnog i poslovnog života, poput nastupa u poluvremenu Super Bowla 2020., do njene obnovljene veze s Benom Affleckom.

Ako je suditi po traileru, Jennifer će svojim obožavateljima dati “insajderski” pogled u svoju deseteljećima dugu karijeru, staloženu narav po kojoj je poznata, radnu etiku i ljubav prema svojoj obitelji.

Dokumentarac će premijerno biti prikazan 8. lipnja na Tribeca Film Festivalu, a nakon toga će, od 14. lipnja, na platformi Netflix biti dostupan publici diljem svijeta.

"Halftime će predstaviti drugi dio Lopezinog života, gdje će ona prikazati svoj razvoj kao Latinoamerikanka, majka i umjetnica, kako preuzima odgovornost i kontrolu nad svojom karijerom te koristi svoj položaj u bolje svrhe”, poručili su iz Tribeca Film Festivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

U traileru je Jennifer prikazana kako otvoreno progovara o osudama koje je primila od strane javnosti i medija na početku svoje karijere, kad s je nazivali “divom” i “serijskom mladom”. “Stvarno sam vjerovala tome što su govorili”, rekla je Jennifer te dodala kako se dugo borila sa samopouzdanjem.  

Ben Affleck, za kojeg se Jennifer nedavno ponovno zaručila, također je intervjuiran u filmu te se prisjetio razgovora s Jennifer kad se najviše borila s negativnom medijskom pozornošću i kritikama. “Rekao sam joj jednom ‘Zar ti ne smeta?’, a ona je odgovorila ‘Očekivala sam ovo’”, podijelio je Ben u filmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Iako se dokumentarni film bavi nekim od težih trenutaka u karijeri Jennifer Lopez, također naglašava i neke od njenih najvećih postignuća, od kritički hvaljenog filma Prevarantice s Wall Streeta do nježnih obiteljskih trenutaka s njenom djecom, 14-godišnjim blizancima, Maxom i Emme.

U traileru, Jennifer je objasnila kako “ne radim ovo zbog nagrada, ne. Radim ovo kako bih se povezala s ljudima i navela ih da osjete nešto, jer se i ja tako želim osjećati”.

Možda vas zanima... Nakon ponovnih zaruka, otkriveno planiraju li Jennifer Lopez i Ben Affleck zajedničku djecu Rubrika Stars Stars

Komentari 0