Stars

Nakon ponovnih zaruka, otkriveno planiraju li Jennifer Lopez i Ben Affleck zajedničku djecu

  • Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon zaruka, ponovno planiraju vjenčanje
  • Izvor blizak pjevačici i glumcu otkrio je planiraju li i zajedničku djecu
  • Na žalost mnogih obožavatelja, prema ovom izvoru, Jennifer i Ben ne planiraju imati više djece, već uživaju u svojoj velikoj spojenoj obitelji

Izvor blizak slavnom paru koji se nedavno ponovno zaručio, otkrio je kako se Jennifer Lopez i Ben Affleck stvarno osjećaju po pitanju zajedničke djece u budućnosti.

Nakon što su obnovili svoju romansu prošle godine te opet planiraju vjenčanje nakon što su ga prvi put 2004. otkazali i prekinuli vezu, Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su kako neće više imati djece, prenosi HollywodLife. Izvor blizak paru je rekao: “Ne žele više imati djece, oboje su iza tog razdoblja u svojim životima”. 

I Jennifer i Ben oboje imaju djecu iz prošlih brakova pa tako Jennifer iz braka s Marcom Anthonyjem ima blizance Emme i Maxa. Ben Affleck u braku s Jennifer Garner dobio je troje djece, kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela.

Jennifer Lopez i Ben Afflec kupili su zajedničku kuću Možda vas zanima Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce? Rubrika Life&style Life&style

“Povezanost koju J.Lo ima s njegovom djecom uvjerila je Bena u to da je ovo sudbina. Stvarno se trude povezati njihove obitelji u jednu veliku.” Izvor je nadodao i kako se djeca odlično slažu te da Benova bivša supruga Jennifer Garner također podržava njihovu vezu te dopušta djeci da provode vrijeme s Benom i J.Lo.

Iako je mogućnost zajedničke djece Jennifer Lopez i Bena Afflecka razveselila njihove obožavatelje, čini se da je par iznimno sretan i ovako te uživaju u zajedničkom životu.

Izvor je otkrio i kako se Jennifer slaže s Benovom djecom. “Jennifer Lopez Benova djeca obožavaju, ali posebnu povezanost ima sa Samuelom jer je on najmlađi od svo petero djece.” Opisao je i kako Jennifer kaže da je Samuel jako nalik svom ocu Benu. “Prema svoj djeci Jennifer se ponaša kao da su njena, ali poštuje činjenicu da je Jennifer Garner ipak njihova majka”.

Cijelu spojenu obitelj već se moglo u nekoliko navrata vidjeti i u zajedničkim izlascima, a prije zaruka, Ben Affleck i Jennifer Lopez zajedno su kupili i kuću.

Možda vas zanima Jennifer Lopez u detalje opisala kako ju je Ben Affleck zaprosio: "Bila sam u kadi..." Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    da ona je baš u godinama za rađanje