Life&style

Voliš pucketati zračne mjehuriće na foliji? Pronašli smo savršen dar za tebe!

  • Veliku većinu nas više od poklona zapravo veseli ambalaža u kojoj je on stigao
  • Jedan od najčešćih zaštitnih dodataka je i folija sa zračnim mjehurićima koje zatim prstima možeš ispuhivati
  • Neke ljude to smiruje i zabavlja pa je napravljena puna kutija te folije

Vjerojatno ne postoji osoba koja se nekad nije zabavljala s prozirnom folijom koja na sebi ima zračne mjehuriće, a mnogima je poznatija i kao pucketava folija. Dio je velikog broja pakiranja, a služi kako bi zaštitila sadržaj paketa. Redovito se, kad nam nešto stigne, prvo hvatamo nje kako bi se zabavili i istisnuli zrak ispod prstiju. 

Možda vas zanima Ova figurica pjevača otpjevat će ti serenadu kad je tvoja tjestenina gotova, a na repertoaru ima čak četiri pjesme Rubrika Life&style Life&style

Ova folija ima terapeutski učinak te osim što nas zabavlja, djeluje i smirujuće, naravno ako si prva od ukućana koja ju pronađe čitavu. Kako ju mnogi vole istiskivati, osmišljena je kutija koja sadrži upravo te folije pa možeš zaboraviti na obiteljske svađe oko ovog predmeta. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovu kutiju možeš pronaći u zagrebačkom koncept dućanu Market - BigBag, ali i u njihovoj web trgovini po cijeni od 79 kuna. Sama kutija se naziva Poppit, a veoma je praktična da ti stane u torbu, ali i u auto tako da lakše prebrodiš gužve u prometu. Ovo je super ideja za poklon velikom fanu pucketave folije, ali i sebi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Ova mekana dekica majica idealna je za uživanje u hladnim danima u udobnosti tvog doma Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0