Life&style

Ova mekana dekica majica idealna je za uživanje u hladnim danima u udobnosti tvog doma

  • Kako se približava sve hladnije vrijeme, tako smo u potrazi za mekim i toplim odjevnim komadima
  • Pronašli smo Oodie koja je oversized miks hoodice i deke koja ti garantira najudobniju zimu
  • Dolazi s raznim uzorcima, ali i postoje i jednobojni modeli koji su idealni za oba spola

Pogled kroz prozor upućuje na to da prava zima samo što nije stigla pa nekako više vrijeme volimo provoditi u toplini vlastitog doma uz dobar film, knjigu ili druženje s ukućanima. Vjerojatno i ti imaš svoju omiljenu deku koja te grije u hladnim danima kao i toplu trenirku koja ti pruža udobnost. Zamisli sad da svoju deku i hoodicu možeš spojiti u jedno, zar ne bi to bilo prekrasno? E pa, sada to više ne moraš samo zamišljati jer takva stvar zaista i postoji.  

Možda vas zanima Genijalno! Osim što griju, ove slatke kućne papuče imaju još jednu fenomenalnu funkciju Rubrika Life&style Life&style

Riječ je o odjevnom predmetu nazvanom Oodie, a kombinacija je deke i oversized hoodice. Već na prvi pogled izgleda neodoljivo meko, ugodno i toplo, a k tome dolazi sa super uzorcima i u jednobojnoj varijanti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Sve dolaze u jednoj veličini, a napravljeno su prema 6XL veličini omiljene majice s kapuljačom. I Oodie ima kapuljaču te džep s prednje strane kako bi dodano mogla ugrijati ruke. Ovaj genijalan komad napravljen je od najmekšeg i najkvalitetnijeg flanela i pliša. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Istraživanje je pokazalo: u pidžami od ovog materijala ljudi najbolje spavaju Rubrika Life&style Life&style

Izbor je zaista velik, a svatko može sebi pronaći odgovarajući motiv - od životinja pa sve do omiljenih jela kao što su tost, avokado i pizza. Cijene im se kreću od 84 funte to jest 703 kune za jedan komad, a imaju i obiteljsko pakiranje koje uključuje 4 Oodija kao i Mega pakiranje od 6 komada. Za pakete ćeš morati izdvojiti nešto više novaca, a sve možeš pogledati na njihovoj stranici na kojoj se i naručuje.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Ovaj odličan komad smo odmah poželjeli i mi, a super je ideja za poklon povodom nadolazećih blagdana kao i rođendana. Ako ti se cijena čini pretjeranom, možda se najbolje dogovoriti unutar ekipe pa skupite novac za ovaj zaista genijalan poklon koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0