Life&style

Genijalno! Osim što griju, ove slatke kućne papuče imaju još jednu fenomenalnu funkciju

  • Svi mi znamo nekoga ili smo mi ta osoba kojoj je uvijek hladno za noge
  • Također, većini nas paše masaža umornih stopala nakon napornog dana
  • Odsad možeš ove dvije potrebe riješiti samo jednim parom papuča

S dolaskom hladnijih zimskih dana i naša stopala, kao i ruke i nos, sve su hladniji. Teško nam je ugrijati umorna stopala nakon dana provedenog na nogama. No, nakon ovog otkrića možda sve muke oko hladnih i umornih stopala padnu u vodu. Naime, postoje mekane šlape koje masiraju stopala, ali ih i griju. 

Za ove papuče je zaslužna kompanija Hammacher Schlemmer te su dostupne samo na njihovom web shopu, a u opisu proizvoda piše: ''Šlape s ugrađenom vibracijskom masažom, toplinom za umirujući i terapeutski tretman za tvoja stopala u udobnosti doma''. Također u opisu piše da možeš birati između tri, unaprijed programirana, načina masaže, a svaki od njih ima i tri razine intenziteta. Isto tako se i temperatura može regulirati od niske, srednje pa do visoke. Kombinacija tri tehnike opušta zategnute mišiće i pojačava cirkulaciju. 

Možda vas zanima Testicuzzi: ovo je najluđi i najzabavniji poklon za tvog dragog - on će se oduševiti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Ove šlape imaju i daljinski upravljač pomoću kojeg sama možeš regulirati postavke, a automatski se gase nakon 15 minuta. Njihova trenutna cijena je 99,95 američkih dolara, odnosno 668 kuna, a prije sniženja cijena im je bila sto dolara viša. Ako ne znaš što bi poklonila zimogroznim prijateljima, možda si baš ovdje našla inspiraciju, a ono što je sigurno - svi ćete uživati u ovom jedinstvenom poklonu.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0