Life&style

Viralni toaletni stolić iz IKEE savršeno će nadopuniti svaki kutak u tvom domu

  • "Clean girl" estetika vlada društvenim mrežama već godinama, a zahvaljujući njoj postao je popularan i MALM stolić iz IKEE
  • On može poslužiti kao radni stol, mjesto za odlaganje ključeva i pošte u predsoblju ili za slaganje časopisa iza kauča u dnevnom boravku, ali najčešće ga TikTokerice koriste za pohranu svojih beauty proizvoda
  • Kreiraj i ti najljepši beauty kutak u svom domu uz ovaj viralni stolić iz IKEE, a inspiraciju potraži u nastavku
  • Pročitaj više: Mjesečni horoskop: Evo što zvijezde predviđaju za mjesec travanj 2024.

Kada proizvod postane viralan na TikToku, često se postavlja pitanje o tome kako je postigao viralni status i radi li se uistinu o pametnoj kupovini ili ipak ne. U slučaju IKEA toaletnog stolića MALM, očiti razlog njegove viralnosti svodi se na njegovu “clean girl” estetiku koja je tijekom posljednjih nekoliko godina postala popularna na TikToku, a ovaj toaletni stolić samo pridonosi tom moodu. Uz to, on je toliko jednostavan da ga bez problema možeš nadograditi.

Provedeš li samo pet minuta scrollajući TikTok hashtagom #ikeamalmdresser, naići ćeš na mnoge ljude koji su kupili toaletni stolić MALM i kreativno ga stilizirali kako bi se uklopio u njihovu spavaću sobu, a potom uredno organizirali sve svoje beauty proizvode u ladicu. Iako je stolić postao viralan zbog svog minimalističkog izgleda i mogućnosti da pohrani uistinu mnogo beauty proizvoda u svojoj ladici, može poslužiti i kao radni stol, mjesto za odlaganje ključeva i pošte u predsoblju ili za slaganje časopisa iza kauča u dnevnom boravku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @theneutral_abode

Isplati li se uložiti u IKEA MALM toaletni stolić?

Iako postoje stotine toaletnih stolića, od boho chic do minimalističkih, toaletni stolić IKEA MALM od 99,99 eura ispunjava mnoge kriterije. Od prihvatljive cijene i estetike do toga što se radi o općenito dobro prilagođenom komada namještaja koji se može uklopiti u mnoga kućanstva. Upravo zato je stekao toliku popularnost na internetu. Iako dolazi u dvije boje (bijela i crna), stolić u bijeloj boji najčešće biraju kreatori sadržaja na društvenim mrežama. 

Uz to, ovaj stolić dolazi sa staklenom pločom za "radnu" površinu, stoga se ne trebaš se brinuti o mrljama jer se ona iznimno lako čisti. MALM stolić se može nadopuniti zidnim ili stolnim ogledalom željene veličine i stila. Neki su od njega kreirali skroz drugačiji komad namještaja time što su ga oblijepili pločicama za potpunu preobrazbu i kul izgled. Drugi su ga odlučili obojiti i dodati mu ručkice za pomalo retro izgled. Neki su dodali i bambusove daščice za dodatnu dozu teksture na ladici. Mogućnosti su uistinu neograničene jer je ovaj stolić iznimno prilagodljiv.

Detalje o MALM stoliću možeš vidjeti ovdje.

Photo: Instagram @cb_loves_interiors_20

Komentari 0