Life&style

Uz 'Neka jedu kolače' premiks, i najveći kulinarski antitalenti ispeći će najukusnije božićne kekse

  • Uz manje od tjedan dana do Božića, pomalo već u panici razmišljamo kojim ćemo slasticama zasladiti blagdanske dane
  • One kojima kolači uvijek ispadnu savršeno nemaju gotovo nikakve brige, ali je zato pečenje blagdanskih slastica muka svima onima kolači baš i ne idu od ruke
  • No, čak i oni na svoje stolove mogu servirati savršene keksiće, i to zahvaljujući premiksu za Baci di dama iz Neka jedu kolače

Do Božića je ostalo manje od tjedan dana, a što znači da se ovih dana intenzivno bavimo proučavanjem recepata, vijećanjem o tome koje će se kolači peći, kupovinom svih potrebnih namirnica i... u konačnici, pečenjem svih slastica kojima smo odlučili zasladiti svoj  blagdanski stol. 

Nekima će, kao i svake godine, kolači izgledati toliko divno kao da i sami slastičarstvom zarađuju za život, dok će, uopće ne sumnjamo, biti i onih kojima će koja smjesa ili kolač završiti u smeću nakon što shvate da su u njega zaboravili dodati neki ključni sastojak ili pak da su se toliko zanijeli motanjem poklona da su vrijeme potpuno smetnuli s uma i uspjeli mukotrpno umiješene kolače pougljeniti. 

Možda vas zanima Cimet rolice ili bule baka je naučila raditi davnih dana u Švedskoj, a njezin recept traže svi koji ih probaju Rubrika Life&style Life&style

U ovim blagdanskim danima koji bi trebali biti najčarobniji u godini, ali su nerijetko među najstresnijima, posljednja briga koja nam treba je ona oko slastica koje pripremamo, a da bi čak i oni najveći kulinarski antitalenti na svoje blagdanske stolove mogli dodati savršene kekse, i ove su se godine pobrinuli Ivana Čuljak i Neka jedu kolače dodavši u svoju ponudu svoj poznati 'Baci di dama' premiks. 

 | Autor: Instagram @nekajedukolace Instagram @nekajedukolace

Sastojci za slavne talijanske kolačiće koji se sastoje od dva kolačića s lješnjacima spojena ili bolje rečeno sljubljena čokoladnim punjenjem, a zbog čega se i zovu 'baci di dama' ili damini poljupci, u Ivaninoj režiji dolaze kao premiks upakiran u boce kojemu je, da bismo i sami ispekli savršene, potrebno dodati tek maslac, a što znači da uz njega imamo barem jednu brigu manje. Možda samo jednu, ali usred blagdanske ludnice, itekako vrijednu!

Možda vas zanima Drvce s kuglicama od badema, čokolade, Amaretta i speculaas začina nova je fora iz Amelie Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @nekajedukolace
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super