Life&style

U ovu epsku čašu za vino stane cijela butelja! Napokon s olakšanjem možeš reći da si popila - samo jednu čašu

  • Uz ovu čašu nećeš lagati kad kažeš "popila sam samo jednu čašu"
  • Sve ljubiteljica vina napokon su došle na svoje i konačnu imaju odgovarajuću veličinu čaše
  • Ako tražiš poklon za prijateljicu ili obitelj, ovo će ih sigurno razveseliti

Bilo slatko ili suho, bijelo ili crveno, obožavamo vino.Somelijeri kažu kako uz odgovarajuće temperature posluživanja, svaka vrsta vina zahtijeva poseban stil čaše za posluživanje. A mi smo upravo pronašli savršenu veličine čaše za vino! Kako bi maksimalno iskoristila svoju kolekciju vina, pregledaj ovu čašu i reci kako upravo to nije idealna čaša za vino za tvoje potrebe.

Kako prepoznati kvalitetno vino i čokoladu Možda vas zanima Stručnjakinje savjetuju kako ćeš prepoznati kvalitetnu čokoladu i kvalitetno vino Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Firebox Firebox Čaša za vino

Što kupuje ljubitelj vina? Osim hrpe butelja vina, naravno! Jedan od točnih odgovora su - savršene čaše. A mi smo se potrudile i pronašle najsavršeniju epsku čašu za vino. Zašto epsku? Jer u nju stane cijela butelja tvog omiljenog vina. Kod čaša za vino uvijek nam je bitno da u njih stane što više vina, ali u ovu impresivnu čašu možeš uliti cijelu butelju - cijelih 750 ml najfinijeg vina.

Briljantan trik kako u rekordnom vremenu (za 5 minuta!) ohladiti bocu vina

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Savršen je dar za one razumne tipove koji inzistiraju na "samo" jednoj čaši vina. I više nikad nećeš lagati kad kažeš "popila sam samo jednu čašu." Također, ako trebaš razveseliti prijateljicu ili člana obitelji pokloni mu ovu veliku čašu za vino uz bocu vina i sigurno će se oduševiti. Možeš je pronaći na Firebox stranici po cijeni od oko 115 kuna. Živjeli!

vino Možda vas zanima Poznati sommelier otkriva kako paziti na vino kod kuće i koja su najbolja mjesta u domu za čuvanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Firebox

Komentari 0