Life&style

U dm su stigli adventski kalendari za mačke i pse! I našim ljubimcima dolazi Božić!

  • Uz beauty adventske kalendare koji iz godine u godinu dolaze sve ranije u ponudu ove godine stigli, također rano, i u sve boljoj ponudi oni za kućne ljubimce
  • dm je na svojoj web trgovini među novitete uvrstio adventske kalendare za, ni manje ni više, već pse i mačke
  • Kalendar za ljubimce iz dm weba sadrži 24 poslastice kućnog brenda DEIN BESTES i sigurno će razveseliti Mici i Rexa
  • Pročitaj više: Evo i crocsica za pse! I tu će se lomiti koplja: jesu li baš slaaaatke ili besmislene?

Adventski kalendari, koji se otvaraju od 1. prosinca  do 24. prosinca su s godinama napredovali. Prvo smo imali čokoladice, zatim smo otvarali mini pakiranja kozmetike i šminke, a sada se čini, ponuda proširila, ni manje ni više nego na kućne ljubimce. Naime, na dm web trgovini pronašli smo dva zanimljiva adventska kalendara, jedan za pse i jedan za mačke. Uopće ne sumnjamo da će veliki broj vlasnika pojuriti po svoj kalendar kako bi se pripremili za predbožićno vrijeme. Kalendari su dio blagdanske kolekcije brenda DEIN BESTES,  dm marke, specijalizirane za hranu za kućne ljubimce, a cijena im je 17,95 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dm Hrvatska (@dm_hrvatska)

dm adventski kalendar za pse

Kalendar već sada ima 16 recenzija na dm web trgovini, vlasnika ne pasa, a ocjena mu je 4,9. Kalendar se sastoji od 24 poslastice od kojih su neke štapići od piletine, pašteta, poslastica s govedinom i brojnih drugih okusa i vrsta psećih "slatkiša". Sve proizvodi su bez žitarica te smo sigurni da će u njima uživati svaki pas. Cijena Adventskog kalendara za pse je 17,95 eura te je dio limitirane kolekcije brenda.

 | Autor: Foto: dm, Adventski kalendar za pse

dm adventski kalendar za mačke

Mačke, ništa manje od pasa, nisu imune na ukusne poslastice. Mačji adventski kalendar također sadrži 24 komada poslastica, od pašteta i konzerva, preko keksića i štapića zanimljivih oblika i okusa. Adventski kalendar za mačke košta 17,95 eura, a za njega su vlasnici ljubimaca ostavili 20 recenzija te mu je ocjena 4,7 te je također dio limitirane kolekcije dm ponude.

 | Autor: Foto: dm, Adventski kalendar za mačke

Najpopularnije pasmine mačaka Možda vas zanima Ljubitelji mačaka, pozor: ovo je top lista 10 najpopularnijih pasmina mačaka na svijetu Rubrika Life&style Life&style

Za kupovinu dm adventskih kalendara za kućne ljubimce ne moraš čekati blagdane, možeš se "opskrbiti" s nekoliko njih pa će tako tvoj ljubimac uživati u blagdanskom duhu i duže od 24 dana. 

 

Photo: Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

Komentari 0