Moda
Crocsice za pse

Evo i crocsica za pse! I tu će se lomiti koplja: jesu li baš slaaaatke ili besmislene?

  • Crocsice su od svog nastanka obuća koju ili volimo ili mrzimo 
  • Međutim, neki modeli, ali i marketinške kampanje brenda Crocs, toliko su otkvačeni da su zapravo, pa, fora
  • A sada je Crosc najavio novi model crocsica za pse, dizajniran u 'matching' stilu i izgleda baš kao model za ljude 

Crocsice s visokom petom, crocsice inspirirane KFC piletinom, punk crocsice… Brend obuće Crocs godinama nas je iznenađivao i nerijetko šokirao otkvačenim modelima gumenih klompi, a čini se kako kreativnom timu brenda ne nedostaje inspiracije. Naime, predstavljena je Pet Crocs linija obuće za pse. Ali, u ovom projektu nisu sami: Crocs se udružio s tvrtkom Bark, brendom koji proizvodi poslastice za pse inspirirane žitaricama za doručak, ima urede s izgrađenim parkom za pse i luksuznu zrakoplovnu kompaniju (Bark Air) posebno za pse.

 | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs

Pet Crocs lansirani su na Crocs internetskoj stranici, a prodaja počinje od 23. listopada. Malene crocsice dolaze u dvije boje koje svijetle u mraku: zelenoj (green slime) i ružičastoj (dragon fruit). Četiri mini crocsica koštaju 49,99 dolara (45,66 eura). Ali, uz ovaj model nudit će se i odgovarajući set „ljudskih crocsica“ za koji će trebati izdvojiti 59,99 dolara (54,80 eura). Povrh svega, dolazi i devet novih jibbitz privjesaka, od kojih svaki prikazuje različite pasmine pasa.

 | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs  | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs

 | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs

Možda vas zanima Imaš velikog psa? Bilo bi dobro da mu je zdjelica na povišenom - pronašli smo fancy stalak u 2 veličine Rubrika Life&style Life&style

Kako bi crocsice bile udobne za pse, Barkov dizajnerski tim napravio je nekoliko izmjena u klasičnom dizajnu. Dizajnirali su tri fleksibilne veličine kako bi odgovarale većini psećih šapa – male, srednje i velike. Pet Crocs dizajnirane su s EVA pjenom za fleksibilno rastezanje i podesivim remenom kako bi se osiguralo udobnije pristajanje na šape. Umjesto klasičnog „crocs remena“, crocsice za kućne ljubimce dolaze sa širokom trakom za učvršćivanje obuće. 

 | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs  | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs

Kućne pasmine pasa Možda vas zanima Ovih 8 pasmina pasa savršeni su četveronožni prijatelji za (su)život u stanu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Crocs

Komentari 0