Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjak, rak i lav imat će sjajan tjedan, ali za neke nemamo dobre vijesti

  • Nekako se čini kao da je siječanj bio samo neka vrsta mjeseca za trening 
  • Poput neke vrste vakuuma na putu do sjajne nove godine
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Kad je riječ o Azijskim zemljama, početak novog ciklusa slavimo 1. veljače 2022., s mladim mjesecom u znaku Vodenjaka. Na redu je kineska godina tigra! Za tigra nema prepreka, karakterizira ga snažna volja, izdržljivost i fleksibilnost. Imajući to na umu: Sretna ti nova kineska godina!

Vodenjak

Dragi vodenjače: sretan ti rođendan! Nije važno slaviš li s pjenom u kadi, na skijaškim stazama ili uz čašu šampanjca u krevetu. Važno je da se fokusiraš na svoje istinske želje, osobito oko mladog mjeseca 1. veljače. Ovaj mladi mjesec utječe na tebe tijekom cijele godine jer se odvija u tvom znaku. Dakle: koncentriraj se na sebe i uživaj!

via GIPHY

Karakterne osbine horoskopskog znaka vodenjaka Možda vas zanima 6 karakternih osobina po kojima će svi znati da pred sobom imaju pravog vodenjaka Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ok, priznajemo: posljednjih nekoliko tjedana nije baš bilo neko senzacionalno povoljno razdoblje. Međutim, sada imamo jako dobre vijesti: svakim danom sve je svjetlije, a mladi mjesec popravit će ti raspoloženje. Sada je idealno vrijeme za poslovne poduhvate (poput promjene posla), jer ćeš jednostavno prštati od pozitivne energije i kreativnosti. Samo naprijed, zvijezde su uz tebe! 

Ovan

Ponekad se čovjek mora silom progurati. Namjesti se, obriši prašinu s ramena, stavi flaster na krvavo koljeno i kreni dalje. Ponekad se, međutim, samo trebaš odmarati cijeli dan, isplakati sve suze koje su se nakupile, pogledati nekoliko filmova koji bude dobre osjećaje te  pojesti pakiranje finog sladoleda. Bez brige, pronaći ćeš željenu ravnotežu. 

Bik

Čak i ako sunce sja u svježem i veselom vodenjaku, to ništa ne znači, jer su Mars, Merkur, Venera, a tijekom vikenda i Mjesec, u znaku jarca. A jarac je, kao i bik, zemljani znak! S jedne strane, to je dobro, jer pruža čvrsto tlo, ali te također čini prilično tromom. Jedini recept: prepusti se energijama i jako, jako uspori. Sljedećih dana neka vlada „slow motion“.  

via GIPHY

Blizanci

Bzzzzz. Bzzzzz. Pišti, vibrira i zvecka na svakom uglu. Zarobljena u svom vlastitom filmu o blizancima, zauzeta si kao i uvijek. Samo pazi da ne previdiš ništa bitno u čistim neotkrivenim mogućnostima i ponudama te u čistom uzbuđenju. Uostalom, Merkur je još uvijek retrogradan!

Horoskopski znak vodenjak Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi imat će najbolju veljaču, njih čekaju samo dobre vijesti Rubrika Life&style Life&style

Rak

Mladi mjesec je uvijek vrlo poseban portal, a osobito za raka, naravno, jer mjesec ipak vlada tvojim znakom! Sukladno tome, vjerojatno ćeš intenzivno osjećati kada mjesec više neće sjati na nebu, kad nestane u dubokoj tami. Navečer 1. veljače napravi lijepi mali ritual i pošalji svoje želje u svemir. Neke će ti se sigurno uskoro ostvariti…

Lav

Kineska Nova godina je pred vratima, a od 1. veljače bit će ROOOOOOOOOAR! Dobro došla u godinu tigra! Kao lavu, to bi ti se, naravno, trebalo jako svidjeti. Predator ostaje predator! A u svima nama ima malo Katy Perry. Stoga se pripremi dočekati novu godinu sa stilom te s mladim mjesecom. Tigar ima izrazito veliku moć u nadolazećoj godini, pa tako njegovi atributi dolaze do izražaja. To uključuje promjenu, odlazak, preokret i rast. Sjajno!

via GIPHY

Djevica

Mladi mjesec u ponedjeljak ne samo da obilježava kinesku Novu godinu, nego također obilježava „Svijećnicu“. Međutim, tada se također označava prvo buđenje prirode, premda je još debela zima. Sjeme je posijano i čeka da ga probude svjetlost i toplina - idealan je trenutak za razmišljanje o tome što sve može izrasti u tvom životu. Razmisli, uzmi si vremena…

Vaga

Sada je trenutak da depresivni siječanj ostavimo iza sebe, da raspakiramo svo to kamenje zbog kojeg su naši ruksaci svakim danom sve teži te da krenemo iznova. Mladi mjesec je općenito uvijek dobro vrijeme, ali ovaj je doista jako poseban i poziva sve vage da ga pobliže pogledaju. Stisni šake, riješi se svih tereta i zaostataka i budi spremna na nove pobjede! 

Horoskopski sestrinski znakovi Možda vas zanima Znaš li koji je tvoj sestrinski horoskopski znak i što znači? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Dani prije mladog mjeseca, odnosno nadolazeći vikend, mogu biti jako teški i prilično neprozirni. Pobrini se da doista udahneš svježeg zraka u pravom smislu te riječi. Mladi mjesec se odvija u znaku vodenjaka koji je, suprotno očekivanjima, apsolutni zračni znak. Dakle: udahni, izdahni… Diši, opusti se i čekaj svojih pet minuta – praktički su tu, iza ugla! 

via GIPHY

Strijelac

Možeš osjećati kao da trenutačno doslovce trošiš svoje dragocjeno streljivo na pogrešnim mjestima. Pazi da mudro biraš svoje bitke i pažljivo koristi svoju energiju. Mladi mjesec te može poprilično umoriti. Dakle, s vremena na vrijeme se svjesno odmaraj, inače bi mogla osjetiti posljedice po zdravlje. 

Jarac

Premda je sunce već završilo svoj mjesec u tvom znaku, zanimljivo je da je tu još uvijek puno drugih planeta koji su jednako važni. Venera, Mars, Merkur, pa čak i mjesec gostuju na trenutak. To je super i odjednom možeš raditi stvari koje već dugo nisi radila. Sjajno! Uhvati trenutak! Sve će ti ići od ruke! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0