Life&style
Karakterne osbine horoskopskog znaka vodenjaka

6 karakternih osobina po kojima će svi znati da pred sobom imaju pravog vodenjaka

  • Oni su poput cool klinaca zodijaka, uvijek ispred trenda, rade svoje, i vjeruj nam, ne želiš ih u zaustavljati!
  • Ima nečeg u vodenjacima što kao da nije iz ovog svijeta - oni jednostavno znaju što će se događati u budućnosti
  • Oni su buntovni, progresivni, neovisni, odani i jedan od najoštrijih umova u zodijaku

Ekscentričnu, gotovo izvanzemaljsku (na najbolji mogući način) prirodu vodenjaka možemo pripisati planetarnim vladarima znaka: Saturnu i Uranu. Vodenjaci stoje između ta dva „pokretača“, buntovnog i progresivnog Urana i tradicionalnog, praktičnog Saturna. A, budući da su zračni znak, vodenjaci imaju jedan od najoštrijih, najmoćnijih intelekta.

Osobe rođene u ovom znaku veliki su mislioci i često si postavljaju pitanja na koja je najteže odgovoriti. Skloni su druženju s doista pametnim ljudima, koji, poput njih, mogu pomicati granice razmišljanja. Na primjer, Oprah Winfrey koja u svom showu vodi značajne, progresivne razgovore i otvara nove teme je vodenjak. S obzirom na ovo nije li iznenađenje kako je došla do onog kraljevskog intervjuea s Megan i Harryjem niti ekskluzivnog čavrljanje s Adele!

via GIPHY

Naravno, ako si pripadnica ovog znaka, znaš da je puno više toga oko vodenjaka. I, naravno, postoji mnogo drugih astroloških čimbenika koji te čine onim što jesi, osim tvog sunčevog znaka. Tu je tvoja natalna i napredna karta, tvoj mjesečev znak i tvoj povratak Saturna, među ostalim događajima u zodijaku. Ipak, pripadnost sestrinstvu vodenjaka govori puno o tebi (ne brini, sve su to dobre stvari).

Može li se horoskopski znak promijeniti tijekom života Možda vas zanima Možeš li tijekom života postati drugi horoskopski znak? Evo što kažu astrolozi Rubrika Life&style Life&style

Sezona vodenjaka traje od 20. siječnja do 18. veljače, stoga upoznajmo ove svjetovne, velike mislioce. Ovo su najistaknutije osobine znakova vodenjaka, plus kako mogu utjecati na tvoj cjelokupni život.

1. Totalna si trendseterica

Imaš neku „svoju stvar“ koja se stalno događa i sklona si skočiti na sljedeću veliku stvar prije nego što ona bude, pa..., sljedeća velika stvar. Ona olovka za oči koja se svima trenutačno sviđa? Molimo lijepo. To je za tebe već bilo prošle godine. Drugi primjer: Harry Styles je vodenjak. Znamo da nije baš „izmislio“ lak za nokte za muškarce, ali sigurno ga je vratio u mainstream. Prijateljica koji se bavi nekim ezoterijskim pjesnikom iz 1700-ih koji kao da je sve kužio o  današnjem svijetu? Oh, ona je vjerojatno vodenjak!

2. Baš te nije briga što drugi ljudi misle

Ti si TI od dana kada si se rodila, i takva ćeš i ostati. Osjećaš se slobodnije od ostalih znakova da radiš što god želiš, bilo da se radi o novoj tetovaži ili jedenju sladoleda za doručak. Netko to ne razumije? To je njegov problem. Ti si oštroumna, vizionar koji udara u svoje bubnjeve. Dakle, drugi neka se ukrcaju na tvoj vlak ili neka te ne ometaju. 

via GIPHY

3. Jako si neovisna

U vezi? To je super. Ali, ključno je da tvoj partner razumije da, premda ga voliš i sve to, i dalje trebaš raditi svoje – bilo da to znači da provodiš vrijeme kod kuće i imaš „svoje vrijeme“ ili ideš solo u kino. Prijatelji ili značajni drugi koji se ne slažu s tvojim  stilom, samoćom koju ponekad voliš, jednostavno neće potrajati.

4. Sve bi učinila za svoje prijatelje

U tvojoj srži, ključno je znati da se možeš osloniti na svoje prijatelje kada ti dođe voda do grla. A ako netko pokuša stati između tebe i te ekipe... recimo da to neće lijepo završiti.

Modni horoskop: Ove torbice najviše odgovaraju tvom horoskopskom znaku

via GIPHY

5. U duši si humanitarka

Mnogo se sr**a događa u svijetu, a tebi to definitivno nije u redu. Znaš, duboko u sebi, da je moguće postići visoke ciljeve poput iskorijenjivanja gladi u svijetu, preokretanja klimatskih promjena i pomirenja britanske kraljevske obitelji - samo je potrebno malo truda.

6. Uvijek imaš nešto za reći

Budući da su posljednji zračni znak zodijaka, vodenjaci su najrazvijeniji, najstariji i sigurno najmudriji, dkažu astrolozi. Definitivno se možeš kladiti da će ti vodenjak u životu reći što je što i tko je tko. Ovi duhoviti vodonoše uvijek mogu smisliti zanimljiv doprinos razgovoru, što je dio razloga zašto ih volimo!

Photo: Shutterstock

Komentari 0