Life&style 27. siječnja 2022.

Ovi horoskopski znakovi imat će najbolju veljaču, njih čekaju samo dobre vijesti

Horoskopski znakovi koji će imati najbolju veljaču
Shutterstock. Horoskopski znakovi koji će imati najbolju veljaču
  • Još malo i već završava prvi mjesec „nove“ 2022. godine
  • Za tri horoskopska znaka u sljedećih nekoliko tjedana stvari ne mogu biti bolje, pred njima je sjajna veljača
  • Jesi li ti možda jedna od sretnica?

U nekim mjesecima stvari idu na bolje, u drugima na gore… Međutim, ova tri horoskopska znaka ne moraju se brinuti u veljači. Zvijezde će se pobrinuti da im sve ide kao podmazano i pred njima je nevjerojatan provod. Neki koji mogu očekivati obilje leptirića u trbuhu, neke očekuje profesionalni uspjeh, a tu su i oni kojima bi se u veljači 2022. godine moglo puno toga financijski promijeniti – nabolje! 

Rak

Rakovi se mogu radovati ljubavnom iznenađenju odmah početkom veljače. Venera, planet ljubavi, pružat će im dodatnu dozu romantike i strasti, što neće koristiti samo rakovima u vezi, nego i samcima. Romantični spojevi, vrući flertovi, strastveni sati u dvoje - ovaj osjetljivi vodeni znak plutat će na oblaku u devetom nebu u narednih nekoliko tjedana.

via GIPHY

Ovan

Ovan može u veljači puno postići u profesionalnom životu. Vatreni znak ne samo da može zasjati stručnošću i kompetencijom, nego od sredine mjeseca Merkur također osigurava da ovnovi uvijek pronađu prave riječi i argumente. Nije važno radi li se o sastanku s menedžerom, postoji li problem koji treba riješiti ili se moraju donijeti odluke, ovan zna što treba učiniti i moći će svašta postići na svom poslu. 

Tjedni horoskop Možda vas zanima... Tjedni horoskop: Bikove, lavove i strijelce očekuje izvrstan tjedan, a tri znaka moraju donijeti važne odluke Rubrika Life&style Life&style

Djevica

U sljedećih nekoliko tjedana djevice ne samo da znaju kako uspješno napredovati ili izvršavati zadatke, nego im Mars daje i dodatnu dozu samopouzdanja. Ova kombinacija osigurava da ovaj zračni znak može napredovati i profesionalno i financijski. Osim toga, Merkur daje djevicama unosnu priliku koju moraju iskoristiti.

via GIPHY

Kineski horoskop: 2022. je godina tigra Možda vas zanima... Kineski horoskop za 2022.: godina tigra donosi nam radikalne promjene, ali u pozitivnom smislu! Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0