Life&style
Horoskopski sestrinski znakovi

Znaš li koji je tvoj sestrinski horoskopski znak i što znači?

  • Jesi li ikada naletjela na pojam 'sestrinski znak' u vezi sa znakovima zodijaka
  • Ako nisi, otkrit ćemo ti o čemu je riječ
  • Znaš li tko je tvoja horoskopska sestra?

Sigurno znaš koji je tvoj horoskopski znak, poznat i kao znak sunca. Možda već znaš svoj mjesečev znak ili svoj znak Venere, ali jesi li ikada čula za sestrinski znak? Znak sestre je horoskopski znak koji se nalazi točno nasuprot tvog znaka na horoskopskom kotaču. Neki astrolozi to nazivaju i suprotnim znakom ili antitezom.

Premda su sestrinski znakovi na kotaču zodijaka međusobno udaljeni 180 stupnjeva, povezani su s istom kvalitetom (kardinalni, fiksni ili pokretni). To ne znači samo da se suprotnosti privlače, nego i da imaju puno toga zajedničkog. Oni su kao dvije strane medalje koje se savršeno nadopunjuju u pogledu svojih svojstava.

via GIPHY

Astrolozi opisuju sestrinske znakove kao dvije osobe koje dijele zajednički cilj, ali koriste potpuno različite metode da ga postignu. Ovo je šest sestrinskih parova znakova…

Ovan i vaga

Ovaj sestrinski par je vjerojatno najpolarnija suprotnost od svih parova. Vatreni znak ovan je živahan i impulzivan, dok zračni znak vaga uvijek teži harmoniji. Međutim, oboje uvijek žele premostiti jaz između sebe i drugih. Ako se netko kreće zodijakom od ovna do vage, promatra se napredovanje od neovisnosti do ovisnosti.

via GIPHY

Bik i škorpion

Ovi sestrinski znakovi govore o povezivanju. Oboje su stvorenja navike koja ne podnose previše promjene, no nikada ih ne bi nazvala dosadnima. Međutim, bikovi su skloni ostati u svojoj mirnoj zoni udobnosti, dok se škorpioni usuđuju uvijek iznova učiniti ranjivima.

Blizanci i strijelac

Ova dva sestrinska znaka najsličnija su po svojim karakteristikama. Vrlo su svestrani i uvijek otvoreni za nove stvari. Kad su oni prisutni, zabava je neizbježna. Blizanci su oduševljeni tračevima, a strijelci su u potrazi za istinom, često cijeli život. Oni uvijek uspijevaju balansirati između duboke i zabavne komunikacije.

Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine

via GIPHY

Rak i jarac

Rak i jarac su slični po svojoj brižnoj ljubavi prema rutini. Poznati su i kao majka (rak) i otac (jarac) zodijaka. Zemljanom znaku jarcu sve se vrti oko održavanja temeljne strukture. Njegova sestra, rak, uvijek traži emocionalnu stabilnost u životu.

Može li se horoskopski znak promijeniti tijekom života Možda vas zanima Možeš li tijekom života postati drugi horoskopski znak? Evo što kažu astrolozi Rubrika Life&style Life&style

Lav i vodenjak

Vatreni znak lav i zračni znak vodenjak imaju svoje jasne suprotnosti: lavovi su više performeri, a vodenjaci su promatrači. Vatrenom znaku se dive zbog društvene, šarmantne prirode, a zračnom znaku zbog jasne odlučnosti. Ali, oboje dijele i mnoge vrijednosti. Žele nešto promijeniti i vjeruju u napredak. Strastveni su za ono što rade i vole voditi i ujedinjavati ljude.

via GIPHY

Djevica i ribe

Uvijek se možeš osloniti na ova dva sestrinska znaka. Uvijek su tu kada nekome treba pomoć. Organizirane djevice praktičnije pristupaju rješavanju problema, dok kreativne ribe sanjaju o idealnim slikama budućnosti. Međutim, zemaljski znak djevica uvijek želi biti u pravu, a vodeni znak ribe želi svima ugoditi, što je vjerojatno njihov najveći porok. Ipak, bez obzira što se dogodi, oni nikada ne bi oklijevali pomoći drugima.

Photo: Shutterstock

Komentari 0