Life&style

Tjedni horoskop: Vodenjaci, lavovi i strijelci mogu uživati, a dva znaka su u ozbiljnim problemima

  • I evo ga: prvi mjesec nove godine je iza nas
  • Vatreni puni Mjesec od prošlog tjedna u horoskopskom znaku lava još uvijek malo sjaji... 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Najvažnija kozmička vijest sigurno je da je Merkur retrogradan. Što sada učiniti, a što sada ne raditi, otkrit ćemo za svaki horoskopski znak u nastavku.

Vodenjak

Energija vodenjaka uvijek je energija budućnosti. To znači da upravo sada stvaraš sjajne trenutke sutrašnjice - svojim kovitlajućim mislima i svojim kozmičkim snagama manifestacije! Merkur je također u vodenjaku i prema tome je retrogradan u tvom horoskopskom znaku. Vrijeme je za duboki pogled unazad, u prošlost, da se očiste stvari koje još treba riješiti! Sretan rođendan!

via GIPHY

Možda vas zanima Evo zašto je jako lijepo ali ponekad i vrlo komplicirano imati vodenjake u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Za ribe retrogradnost Merkura nije ništa posebno, a ti ćeš ovako i onako uvijek imati jednu nogu u oblacima. Kako se ne bi previše uspavala, sada je idealno vrijeme da aktiviraš dobri stari popis obaveza, napraviš ono što treba napraviti na brzinu odmah ujutro, a zatim se vratiš u carstvo snova. Postoji li išta ljekovitije od kupke u kadi rano popodne? Baš tako!

Ovan

Sretno s mentalitetom „glavom u zid, odmah sada“ u sljedeća tri tjedna. To jednostavno možeš odmah zaboraviti, jer ništa, ali baš ništa neće funkcionirati onako kako si si zamislila! Ali, što se više buniš protiv toga, to postaje sve gore. Budi doista aktivna u pokušajima da održiš pristojnu dozu vedrine. Zahvalit će ti i oni oko tebe.

Bik

Nemoj dopustiti da te nepotrebno provociraju! Naravno da je superglupo ako Netflix stupi u štrajk točno u trenutku kada želiš pogledati finale sezone serije „Bridgerton“, tvoj printer sve otisne tri puta i zamrlja... Sve što radiš, radi pažljivo, polako i budi mirna. Za sve ostalo postoji samo jedan način: novi početak!

via GIPHY

Blizanci

Već si detaljno proučavala fenomen Merkurove retrogradnosti: ova faza ne odvija se prvi put, a sigurno ni posljednji put (uglavnom je to tri puta godišnje, ukupno devet tjedana plus faze sjena), a Merkur je tvoj vladajući planet. Napravi mali popis svojih iskustava i integriraj svoje znanje kako bi mogla ostati mirna.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi zaručit će se 2021. godine i početi planirati spektakularno vjenčanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak

Istraga svoje emocionalne osjetljivosti, područja tvoje duše i potraga za osobnom istinom... znamo: rakovi osjećaju sve to, ali i još mnogo toga. Tijekom sljedeća tri tjedna svjesno se ponovno poveži sa svojom prošlošću i svjesno upoznaj svoj retro gen. Tada ćeš opet imati mir i moći ćeš se bolje nositi sa sadašnjim trenutkom bez da neprestano razmišljaš o naslonjaču bake Mace, koji je nažalost završio u glomaznom otpadu prije mnogo godina.

Lav

Opa, prema kozmičkom proročanstvu još uvijek bi te trebale maziti i hraniti dobre vibracije, koje ti je pripremao posljednji puni Mjesec u tvom horoskopskom znaku. Nadamo se da si odradila sve svoje rituale i da si sada spremna za tri tjedna ludila - retrogradni Merkur je u vodenjaku. To ne mora nužno značiti nešto loše, ali niti nešto senzacionalno dobro. Dakle, budi koncentrirana, planiraj, zapiši sastanke na papir i usredotoči se na stvari koje su stvarno bitne!

via GIPHY

Djevica

Cijela sezona vodenjaka idealna je za djevice. Idealna je prilika da se smiriš i u skladu s tim prilagodiš i uskladiš svoje dnevne rutine. To je također ono na što bi se trebala koncentrirati, jer kaos koji Merkur stvara oko tebe uopće ti ne odgovara. Nauči prihvatiti da ni ti ne možeš sve kontrolirati. Koliko god to željela!

Vaga

Uz svu diplomaciju, ne živiš svoj život za druge! Nakon što to doista shvatiš i integriraš u svoju rutinu, ništa ti više neće stajati na putu. Sljedeća tri tjedna vrlo pažljivo pogledaj i upamti kada si stvarno prisebna, što se vidi na tebi izvana i odakle poznaješ te obrasce - i onda se oprosti od njih. Vrijeme je za promjene! Velika je šansa da ćeš se uskoro jako zaljubiti. 

Škorpion

Dobra stvar u tome je da si, kao rođena škorpionka, praktički upoznata s kaotičnim uvjetima. To je dobro i pomaže ti da, čak i kad sve oko tebe plamti, ostaneš pri sebi. Kako je ono rekao Nietzsche? „Moraš imati kaos u sebi kako bi mogla roditi plesnu zvijezdu.“ Točno!

via GIPHY

Strijelac

Iskoristi sretno vodenjakovo sunce kako bi izrazila svoju ljubav i zahvalnost prema stvarima, a osobito prema ljudima u svom životu. To možeš učiniti i digitalno te retrogradno s Merkurom - premda je snaga rukom napisane riječi na komadu papira vjerojatno nenadmašna. Vidjet ćeš da što više lijepih stvari napišeš, kažeš i doneseš na svijet, to je veća tvoja unutarnja jasnoća i puno je ljepši eho. Pa, van s time. Izjavi svoju ljubav ovom svijetu!

Jarac

Sada je vrijeme da se baciš na posao (ne brini, to će brzo opet proći). Kako se nosiš s porazom? Osjećaš li da si dobar gubitnik? Kako reagiraš kad gubiš u igri „čovječe ne ljuti se“? Baš! Sada samo gledaj u ogledalo retrospektive tri tjedna i nježno, ali sigurno, dovedi ovu temu do zacjeljivanja.

Možda vas zanima Ženama ova 4 horoskopska znaka 2021. mogla bi biti prekretnica: smiješi im se trudnoća! Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0