Life&style

Tjedni horoskop: Strijelcima se osmjehuje sreća, lavovi organiziraju tulum, a mnoge očekuje 'veliko čišćenje'

  • Sunce u znaku djevice unosi red, jasnoću i ozdravljenje u naša energetska polja
  • Međutim, unosi i osvježenje u naše misli, ormare i podrume 
  • Pogledaj što očekuje tvoj znak ovaj tjedan 

Ovi su dani idealni za provjeru savjeta Marie Kondo! Vrijeme je za veliko pospremanje, od podruma do tavana. Ali, dobro je vrijeme i za pospremanje radnog stola, nekih nerazjašnjenih odnosa s kolegama, ali i partnerom. Ne brini, uskoro će se sve raščistiti…

Djevica

Draga djevice, vjerojatno si to već vrlo jasno primijetila, ali najkasnije od prošlotjednog mladog mjeseca više te se ne može zaustaviti. S tvojim rođendanom počeo se unositi red i među druge horoskopske znakove. Nadahni sebe i druge te kreni s čišćenjem. I to na svim razinama. Nije uvijek ugodno, ali nužno je potrebno.

via GIPHY

Vaga

Sve je u ravnoteži: kako bi jesen, koja službeno počinje ravnodnevnicom, započela sa sigurnom pobjedom, važno je dobro pogledati gdje je potrebno napraviti reda. Idi na taj neugodan razgovor koji si toliko dugo odgađala, doniraj odjeću koja ti više ne treba i kupi si par cipela iz snova.

Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni Možda vas zanima Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Budući da je sunce u znaku djevice i planeti su već retrogradni (prije nego što Merkur stigne krajem mjeseca), sada si pozvana da poradiš na svojim „zaostacima“. Pogledaj i poštanski sandučić, podrum, spremište, hladnjak i ukloni nevažne stvari koje su se tamo nakupile. Što si sada sređenija, mračna će vremena biti lakša.

Strijelac

Tvoja usmjerenost ka cilju i način na koji pristupaš stvarima koje se drugima čine apsolutno nemogućima - to su tvoje temeljne kompetencije. Tvoj optimizam je legendaran. Nikada nemoj zaboraviti da si ovdje kako bi bila živa inspiracija drugima. Više ljudi promatra tebe i tvoj rad – puno više nego što to misliš. Ako sada pošalješ svoj životopis na natječaj za novi posao, nazoveš baku i konačno očistiš podrum, onda si doista nepobjediva.

via GIPHY

Jarac

Za jarce je princip reda, rada i discipline najvažniji. Nikada nemoj zaboraviti da se na vrh možeš popeti samo ako je tvoja orijentacija jasna kao jedan od onih jesenskih dana kada možeš pogledati dalje od horizonta. Što još možeš napraviti za to vrijeme? Čega se možeš riješiti? Što na tvom polju nije dovoljno jako da preživi zimu? Prepusti se ljubavi. Jasnoća će prevladati i učinit će te snažnijom.

Vodenjak

Prestani cijelo vrijeme razmišljati o budućnosti. Premda je to jedno od najljepših svojstava tvog znaka, često te sprječava da možeš djelovati u sadašnjosti! Kako je ono s vrapcem u ruci i golubom na grani? Baš tako! Pobrini se da sve svoje vrapce poznaješ po imenu, daj im jasne zadatke i sada održavaj stvari urednima.

horoskop roditelji Možda vas zanima Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Često zaglaviš među osjećajima, prošlim životom i romantičnim vizijama svega što je moglo biti. Pristupi ovom tjednu kao da ideš u školu, bilo da si nalijepiš post-it na čelo, nacrtaš popis obaveza s vodenim bojicama ili svoju motivaciju ispisuješ na ogledalu s ružem. Isplaniraj što želiš popraviti u sljedećih nekoliko tjedana. A onda to provedi - što je moguće emocionalnije.

via GIPHY

Ovan

Ovaj nemir koji te muči doista nije tek tvoja sklonost ka nestrpljenju ovih dana. Sada se doista možeš pouzdati u planete. Naime, šest planeta je u retrogradnom razdoblju, uključujući velike kozmičke igrače poput Saturna i Jupitera. Nemoj se izluđivati ako ništa ne ide prema naprijed. Ostani tu gdje jesi i iskoristi sada sve što ti se ponudi. Sve što se sada može ukloniti i napraviti, broji se dvaput. Sunce u znaku djevice želi red!

Bik

Za razliku od bika, koji želi uživati u zemlji i svim njenim darovima, djevica želi žetvu i ispitati što točno postoji, što nedostaje i što još treba dobiti. Njezina je mantra u ovim vremenima „kupi, nabavi, pospremi“. Neka bude i tvoja. Kad to sve završiš, pozovi svoje najbolje prijatelje na festival zahvalnosti za žetvu i zajedno pogledajte što ti je to sve donijelo ove godine. Bit će više blagoslova nego što si očekivala, a radost života je još veća kada se dijeli!

Ovo su dobre supruge, rangirane od najbolje do najgore, prema horoskopskim znakovima

Blizanci

Red, koji ti želi donijeti sunce u znaku djevice, jasno dolazi kroz planet Merkur, koji vlada s oba znaka. To ne znači da moraš vagati svaku riječ na zlatnoj vagi. Sigurno ne! Ali, to znači da si srdačno pozvana da bolje pogledaš i, prije svega, pažljivo slušaš tko ima što reći i kada. I u tom trenutku moguće je da ne uspiješ. Riječi su samo dio naše komunikacije! Budi strpljiva! 

via GIPHY

Rak

Rakovi se sada mogu ponovno opustiti na suncu u znaku djevice i s ljubavlju integrirati sve što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana. Za raka je red iznutra mnogo važniji nego izvana, također zato što si naučila da se poredak kojem svi težimo izvana može postići jedino ako iznutra postoji mir. Dakle: prvo meditiraj, a zatim počisti!

Lav

Ako se 19 od 20 projekata prekine, ne brini. Vrijeme sunca u znaku djevice je tu da stvori jasnoću u mnogim područjima i odvoji žito od kukolja. Slobodno pusti sve što ti se ne čini 100 posto ispravnim. I pogledaj kakve se mogućnosti pojavljuju, čak i iz vrlo neobičnih kutova. Neka te sunce razvedri. Zabavi se! Organiziraj tulum! 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0