Life&style
Ovim znakovima je prijateljstvo važnije od ljubavne veze

Ovim horoskopskim znakovima prijateljstva su važnija od velike ljubavi

  • Prijateljstvo ili ljubav? Ova odluka nije teška za tri horoskopska znaka
  • Naime, prema zvijezdama, uvijek će im biti draži krug prijatelja od velike ljubavi
  • Pa, ako si u vezi s nekim od njih vjerojatno te izluđuje. Ili si ti ta kojoj je večer s prijateljicama bolja od romantične večeri s dragim?

Obitelj, partner, prijatelji: prioriteti za najvažnije osobe u životu postavljaju se različito za svakoga. Ako se pita astrologe, za ova tri horoskopska znaka vrijedi sljedeće: veza može trajati i samo kratko, dok pravo prijateljstvo traje cijeli život. Stoga će im uvijek biti draži krug prijatelja od velike ljubavi…

1. Strijelac

Pustolovni strijelac voli svoju slobodu i ništa mu nije mrskije od osjećaja da je ograničen, vezan. Međutim, to je često slučaj, a osobito u ljubavnoj vezi, stoga se ovaj vatreni znak radije odlučuje „protiv“ partnera te mnogo više voli prijateljske odnose. Kod strijelca ljubav obično dobije priliku samo ako voljena osoba razmišlja jednako koliko i sam strijelac, a veza je raznolika i puna doživljaja.

Leptirići su im stalno u trbuhu. Ovaj horoskopski znak više od svih drugih voli biti zaljubljen

via GIPHY

2. Vaga

Kako bi uvijek imala sklad i ravnotežu u svom svakodnevnom životu, vagi treba raznolik krug ljudi. Ovom zračnom znaku nije dovoljna tek jedna voljena osoba kako bi dugoročno bila sretna. Ako treba birati između partnera i prijatelja, vaga bi gotovo uvijek radije voljela svoj krug prijatelja. Kako bi imala dugotrajnu vezu s ovim horoskopskim znakom, najbolje se odmah upoznati s njenim prijateljima -i sprijateljiti se s njima.

Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju fobiju od ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Vodenjak

Vodenjak zapravo ne želi birati između svojih prijatelja i ljubavi, jer za njega svi njegovi najmiliji imaju isti visoki prioritet. Međutim, ako se ovaj zračni znak, koji voli slobodu, osjeća previše ograničen u vezi ili mu je dosadno, prije ili kasnije će se odreći partnera. Uostalom, prijateljstva su manje komplicirana i manje obvezujuća od veze – ali, ovaj horoskopski znak zna da ga prijatelji prihvaćaju takvog kakav jest i uvijek su uz njega.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0