Love&Sex 21. kolovoza 2021.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju fobiju od ljubavi

Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi
Shutterstock. Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi
  • Potrebno je mnogo hrabrosti da se nekome otvoriš i učiniš se ranjivim
  • To je posebice teško za osobe koje se jednostavno boje ljubavi 
  • Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, imaš fobiju od ljubavi

Za neke nema ništa bolje od zaljubljivanja preko ušiju. U tvojoj glavi rađa se romantična ideja da ćeš ostatak života provesti s određenom osobom pa ne bježiš od otvorenosti o svojim dubokim osjećajima od samog početka.

Međutim, to je itekako drugačije kod onih koji imaju problema pokazati svoju ranjivu stranu i otvoriti se nekome. Tome se još dodaje strah od odbijanja i slomljenog srca. Stoga je, prema horoskopu, vrlo teško zaljubiti se sljedećim horoskopskim znakovima…

Lav

Ljudi rođeni u znaku lava vjeruju samo jednoj osobi: sebi. Premda se smatraju samouvjerenima i nemaju problema s upoznavanjem novih ljudi, pripadnici ovog horoskopskog znaka često ustuknu kad osjećaji uđu u igru. Strah od zlouporabe povjerenja i slomljenog srca prevelik je, zbog čega svoju fobiju od ljubavi mogu potisnuti isključivo s osobom koja im daje puno sigurnosti i pokazuje puno predanosti.

Ovaj horoskopski znak ima peh u kartama i kocki, ali veću sreću u ljubavi od svih drugih

via GIPHY

Djevica

Što ako se on ili ona još uvijek sastaju s drugima? Što ako njegovi osjećaji nisu dovoljno jaki? Analitička djevica stoji sama sebi na putu prema zaljubljivanju. U glavi odigra sve scenarije, što je nažalost sprječava da posluša svoje srce. U strahu da će se drugi poigrati s njenim osjećajima, djevica oko sebe gradi zaštitni zid koji može srušiti samo osobito iskrena, iskrena i duhovna osoba.

Parovi koji se najčešće svađaju Možda vas zanima... Ova 3 para horoskopskih znakova najviše se svađaju, kod njih su uvijek "Ratovi zvijezda" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac

Potrebno je tek malo flerta i avanturistički opušteni strijelci odmah se „ulove“. Ali, jao, odjednom postaje ozbiljno! Kad shvate da prema nekome razvijaju osjećaje, pojavljuje se njihova strašna strana, a nerijetko slijedi povlačenje. Strijelci se mogu riješiti svoje fobije od ljubavi samo ako je potencijalni partner toliko neformalan i opušten da se i s njim osjeća krajnje bezbrižno i slobodno. To strijelcu uklanja strah od veze i ne mora se bojati za svoju slobodu.

via GIPHY

Komentari 0