Love&Sex

Ovaj horoskopski znak ima peh u kartama i kocki, ali veću sreću u ljubavi od svih drugih

  • Sigurno si čula za izreku: tko nema sreće u ljubavi, ima u kocki (ili kartama)
  • Međutim, opsežna procjena pokazala je da se određeni horoskopski znak može smatrati sretnikom kada je ljubav u pitanju - ali ne ide ga sreća u kocki
  • Otkrit ćemo ti o kojem je to horoskopskom znaku riječ 

Sve osim hokus-pokusa: u opsežnom istraživanju sreće, tvorci portala www.onlinecasinosdeutschland.com ispitali su brojne pripadnike horoskopskih znakova kako bi utvrdili kojem se horoskopskom znaku predviđa najviše sreće u ljubavi i igrama. Preciznije: stručnjaci za pitanja sreće analizirali su 432 horoskopa između 2018. i 2020. za 270 različitih ključnih riječi koje imaju bilo pozitivne, bilo negativne konotacije.

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Bikovi u igri sreće

Izrazi su dodijeljeni kategorijama poput „bogatstvo“ ili „ljubav“ s jedne strane, a „stres“ i „nesreća“ s druge strane. Rezultat: oko 14 posto svih pojmova koji se odnose na financijski prosperitet moglo se pronaći u horoskopima bikova. Čini se da bikovi imaju dobar smisao za novce i novčane dobitke. Jarci su na dnu ljestvice novca: u njihovim horoskopima pronađeno je samo tri posto mogućnosti za bogatstvo.

via GIPHY

Jarci u ljubavnoj sreći

Sreća u ljubavi prognozirala se relativno ravnomjerno u horoskopima u posljednje tri godine. Ipak, čini se da je potvrđena izreka „sreća u kartama, loša sreća u ljubavi“, jer su Amorove strelice najčešće pogađale jarce: gotovo deset posto svih ljubavnih proročanstava bilo je u njihovim tjednim horoskopima. Vodenjaci su imali najmanje sreće u ljubavi - njihovi su horoskopi sadržavali samo šest posto ljubavnih obećanja.

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka imat će najromantičnije proljeće - za njih je ljubav u zraku Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Jarci su pobjednici u ljubavnoj sreći, ali gubitnici u kocki.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi do kraja godine ostvarit će svoje snove, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!