Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Jarcima se smiješi sreća, vodenjacima ljubav, a tri znaka moraju okrenuti novu stranicu

  • Uspjeli smo – napokon prekretnica! 
  • Posljednji retrogradni Merkur 2021. godine je gotovo iza nas!
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Merkur, planet komunikacije, bit će u teškoj konstelaciji do ponedjeljka. Nakon toga polako osigurava da komunikacija ponovno teče glatko. Ali, očekuj veličanstveno finale! Napravi što više rezervnih planova. I molimo te, nemoj ništa shvaćati osobno!

Vaga

U posljednjih nekoliko metara razdoblja vage, energije se ponovno kondenziraju, sve do sjajnog i čudesnog punog mjeseca na osi ovna i vage. Pogledaj još jednom darove i uvide koje si dobila u mjesecu svog rođenja. Osobito kad je riječ o vezi! U ljubavnom životu trebaš otkriti još neke stvari - osobito oko 20. listopada pod svjetlom punog mjeseca (najbolje u dvoje)! 

via GIPHY

Škorpion

Znakovi vremena i kotač sudbine prilično snažno se okreću - ovoga puta jasno u tvom smjeru. Na direktnom smo putu prema tvom razdoblju, razdoblju transformativnog sunca u znaku škorpiona, koje će ti donijeti velike blagoslove. Ali, prije toga je pred nama još veliki portal kroz koji moramo proći. Sada je pun mjesec u ovnu - napravi ono što ti je još preostalo. Već znaš što još trebaš napraviti.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Pun mjesec u znaku ovna donosi na svjetlo mnogo energije preokreta. Oko 20.10. se kozmičko vrijeme masovno mijenja. To će imati vrlo snažan utjecaj na tebe - ovan i strijelac se smatraju vatrenim znakovima. Stoga se nemoj začuditi kada odjednom dobiješ osjećaj da netko u tebi pali malo vatre. Uživaj!

Jarac

Dobra stvar u vezi s tvojim elementom, zemljom, je to što te ništa ne uznemirava tako brzo i putuješ s nevjerojatnim spokojem - čak i retrogradni Merkur, koji se jako trudio da te uravnoteži, osim nekoliko izgubljenih poruka i emailova, nije imao nikakve šanse. Ipak je dobro što je i to gotovo! S punim mjesecom 20. listopada energija se mijenja i možeš joj se veseliti, jer za tebe sve kreće nabolje!

via GIPHY

Vodenjak

Oh, kako divno. Pun mjesec ima ovaj tjedan pravi dar za vodena bića poput tebe. Zapravo, daje ti golem val pozitivnih misli i emocija. I iznad svega, novu snagu koja teče kroz tebe - puna ljubavi, empatije i bezbrižnosti upoznat ćeš sebe i druge iznova oko 20. listopada. Sjajno! A možda upoznaš i nekoga tko će ti probuditi leptiriće u trbuhu. Prepusti se!

Ribe

Šah, mat! S punim mjesecom i krajem ovog legendarnog, retrogradnog Merkura, ribama je dopušteno otvoriti bocu finog pića u pravom smislu riječi! Slavi, slavi sebe, život, život drugih i svoju pobjedu. Oko 20.10. oslobađaju se posebne vibracije medenog mjeseca. Uživaj u ovom trenutku i vrijeme je za novi početak! Idemo! Što bi još sve voljela doživjeti 2021. godine? 

Ovi horoskopski znakovi se najviše međusobno mrze Možda vas zanima Otkrit ćemo ti koji se horoskopski znakovi međusobno najviše mrze, oni stvarno ne mogu zajedno Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ovo je trenutak koji ti je poklonio svemir. Dugo si strpljivo čekala ovaj pun mjesec. Dana 20. listopada će konačno doći vrijeme da pun mjesec zasja iz tvog znaka. To jest i ostaje čaroban trenutak. Učini nešto posebno to poslijepodne. Ljubav, novac, uspjeh, moć. Sve je to moguće - samo moraš to jasno priopćiti svemiru i sama vjerovati u to!

via GIPHY

Bik

Ovaj tjedan imaš neke moćne dobre vibracije, a radi li se o svemiru, činjenici da je Merkur ponovno izravan ili o punom mjesecu 20. listopada - ne znaš. Na kraju, to je mješavina svega - i što je najvažnije, nagrada za sav trud koji si uložila u zadnje vrijeme. Uživaj u lovorikama i prepusti se svojoj uspješnoj energiji! I molimo te, molimo te, nemoj raditi kompromise! Bori se za ono što zaista želiš!

Blizanci

Stigao je! Sjajan trenutak za konkretno izražavanje budućnosti i to s obje noge na zemlji. Pun mjesec 20. listopada je tako poseban trenutak. Merkur će tada nastaviti s radom. Pa, nema druge nego izići iz svoje komforne zone i odraditi sve ono što si sa strahom i nevjericom odgađala toliko dugo. Sada je vrijeme za novi korak, novi početak! 

Ovi horoskopski znakovi rođeni su za crveni tepih - slava i bogatstvo njihova su stvar

Rak

Pun mjesec u listopadu obično se naziva „lovački mjesec“ i potječe iz europske i indijanske tradicije kada su lovci koristili svjetlo punog mjeseca kako bi pronašli svoj plijen i opskrbili se zalihama za nadolazeću zimu. Dakle, rakovi, što želite uloviti? Brzo razmisli, jer 20. listopada 2021., u popodnevnim satima dolazi kozmički trenutak kada moraš biti spremna i krenuti u akciju. Nemoj slučajno zaspati!  

via GIPHY

Lav

Uz svu ovu zbrku i paniku u posljednjih nekoliko tjedana, nemoj zaboraviti jedno: ti jesi i ostat ćeš čarobnjak, jer imaš moć transformacije i možeš puno više nego što misliš. Ma možeš napraviti toliko toga, samo toga moraš biti svjesna. Pun mjesec 20. listopada je čaroban datum – iskoristi dan!

Djevica

Aleluja! Uspjeli smo i ovaj put doista nije bilo lako: 18. završava luda retrogradnost tvog vladajućeg planeta Merkura i to je kraj ove godine! Dakle, smisli nekoliko pametnih stvari koje želiš pokrenuti ove godine. I pričekaj još nekoliko dana da startaš dok Merkur opet ne krene prema naprijed vrlo elegantno i mirno.

Ova tri znaka očekuje romantična jesen Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka očekuje najromantičnija jesen ikada, jesi li među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0