Life&style

Tjedni horoskop: Jarcima, bikovima i vagama će biti super, dva znaka trebaju jako pripaziti na financije

  • Dakle, sada je Majka Zemlja naredila da budemo potpuno mirni, zahvaljujući zimi, snijegu i ledu 
  • Inače, planet iza toga naziva se Uran, koji će izazvati još jedno ili dva iznenađenja
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Međutim, sada je vrijeme Merkura. Prije nego što počne ponovno biti retrogradan 30. siječnja, još uvijek treba nešto regulirati: našu komunikaciju u vezi s novcem! Stoga ćemo se ovaj tjedan malo više koncentrirati na financijska pitanja… 

Jarac

Svaka čast, dragi jarče. Vjerojatno si jedini horoskopski znak kojemu ne smeta zima i hladnoća. Što se tiče novaca, točno znaš kada štedjeti i gdje želiš uložiti. To je izvrsno! Iskoristi ovaj svoj talent. Ali: nemoj postati previše škrta i ispuni si iskrenu želju. Da! Sada! Upravo sada!

via GIPHY

Vodenjak

Vjerojatno nemaš financijskih problema i možda čitaš ovaj tekst negdje u toplim krajevima, jer si, naravno, godinama ulagala u Bitcoine i tako brzo stekla bogatstvo. Merkur zapravo želi da se kao virtualni prirodni talent baviš futurističkim izvorima novca. I zato... štedi! I nemojte uvijek spontano ubaciti sve u svoja kolica u supermarketu, jer si sklona nepromišljeno kupovati. Nauči razmišljati dugoročno, jer disciplina je također stvar prakse.

Ribe

Ljudi rođeni u horoskopskom znaku ribe prirodno su toliko u svom svijetu da su tek neznatno, ako uopće, zainteresirani za temu protoka novca. Merkur te vrlo jasno želi naučiti promatrati novčana pitanja iz druge perspektive, a ne iz perspektive ribljeg oka. Napravi status quo, pažljivo provjeri sve novčane transakcije i počni ozbiljno razmišljati o novcu. Tek tada će ti 2021. donijeti jednu ili dvije pozitivne injekcije novca.

Možda vas zanima Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovan

Svaki horoskopski znak drugačije se bavi novcem. Kao rođeni ovan ti si jedan od onih znakova koji vole izgubiti kontrolu kada je u pitanju novac i lakše ideš u spontane kupnje od ostalih horoskopskih znakova. Provjeri svoju kupovnu moć i uzmi u obzir da svjesno donosiš odluku za svaku potrošenu kunu. A onda, nakon pažljivog razmatranja: uloži u projekt koji ti je pri srcu.

via GIPHY

Bik

Sigurno si jako sretna što je planet Venera, koja je odgovorna za ljubav, seks i novac, tvoj vlastiti blagajnik. I također ostaje! Venera je tvoja zvijezda vodilja i možeš joj mirno povjeriti sve veće i manje financijske probleme. U nešto manje metafizičkom području bilo bi vrijeme da se informiraš o financijskim ulaganjima i kontroliranju novca te polako, ali sigurno, stekneš apsolutnu kontrolu nad onim što se događa na tvojim računima. Slušaj Merkur, koji ti kaže da će se novac reproducirati jedino ako se pametno uloži.

Blizanci

Slušaj Merkur, koji ti kaže da će se novac reproducirati samo ako se pametno uloži. Tvoj oslonac u ovom životu je Merkur. Drugim riječima, imaš predispozicije za ministricu financija, što je zaista velika prednost, ali nažalost također znači da ponekad trošiš pomalo nepromišljeno. Stoga prije svake investicije, makar i male, dobro promisli i možda ćeš pronaći neki drugi izvor novca, umjesto da peglaš jednu te istu karticu i stalno si u minusu.

Rak

Čak i kada je riječ o temi novca (što je naravno također prvenstveno povezano s temom samoprocjene), ponekad se boriš da se izvučeš iz svoje tvrde ljuske i pokreneš svoju „tri koraka naprijed pa četiri nazad“ strategiju. Osim toga, voliš platiti račun za druge - i to što je lijepo. Međutim: vjetar se promijenio i 2021. godine želi vrlo jasnu predanost, a ima još puno posla što se tiče financija. Izvadi škare! Reži troškove gdje god je to moguće!

via GIPHY

Lav

Lav i novac, to je vrlo posebna tema, jer niti jedan horoskopski znak ne voli blistati više od tebe! To je kozmička činjenica. I tu leži odgovornost, jer ti si ta koji određuje svoju vrijednost. Stoga polako: traži više kad misliš da zaslužuješ više. Pazi, novac dolazi i odlazi pa pazi da odlazi na prave stvari, a ne na puki glamur. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka baš vole šefovati u vezi - nije lako s njima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica

Djevica i novčani problemi - iza toga mogu biti samo neki stari, neriješeni problemi samopoštovanja - inače je to gotovo nemoguće. Djevice su rođene majstorice kada je u pitanju stvaranje financijskih sredstava i, prije svega, upravljanje tim resursima. Dakle, pronađi manu u sustavu koja te sprječava da dosegneš bogatstvo. Beyoncé je također djevica!

Vaga

Oh, naravno, ne govoriš o novcu, jer ga imaš. Pa, da je stvarno tako jednostavno i da je uvijek sve u ravnoteži i savršeno... onda bi i vagama bilo dosadno. Vrijeme je, draga vago, da proaktivno provjeriš svoju vlastitu vrijednost i sve valute u svom životu! Tvoj nebeski pomagač za ovaj posao zove se Venera. Zaboravi na financije i radije se posveti svom ljubavnom životu. Naime, uskoro te očekuje jedno lijepo iznenađenje. 

via GIPHY

Škorpion

Kao škorpion si umjetnica preživljavanja. Drugim riječima, zapravo ti ne treba puno. Ali, tek zapravo… Nauči novu lekciju od Merkura. Dakle, od sada ne bi više trebala, smjela ni morala biti zadovoljna samo s malim. Doista ne! 

Strijelac

Oh, to je stvarno sjajno: kad je riječ o strijelcu i novcu, izreka da novac raste na drveću i nije toliko neprimjerena. Tvoj vladar, Jupiter, osigurava ekspanziju. Nažalost, to ide u oba smjera. Kako slučajno ne bi došlo do bankrota, molimo te da pažljivo provjeriš svoja uvjerenja o novcu i vlastitoj vrijednosti.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka su pravi samotnjaci, njima je najljepše kad su sami Rubrika Life&style Life&style

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0