Love&Sex

Ova tri horoskopska znaka baš vole šefovati u vezi - nije lako s njima

  • Neki ljudi su mirne naravi, ne vole se isticati, a svoj mir više cijene od konflikata
  • Ali, to nikako nije slučaj kod ovih horoskopskih znakova! 
  • Zbog svoje odlučne prirode su vrlo dominantni, a osobito u vezi

Puno se priča i piše o dominaciji, a osobito muškoj dominaciji nad ženskim spolom općenito, kao i u ljubavnim vezama. Međutim, neki jednostavno vole biti pasivni, čak i u pomalo podređenom položaju u vezi – bez obzira kojeg su spola. Naravno, postoji i ona druga strana: dominantna. Takve osobe jednostavno moraju imati zadnju riječ i sve kontrolirati. U ovom slučaju i zvijezde pod kojima je netko rođen igraju značajnu ulogu. Kad je riječ o ljubavnoj vezi, ova tri horoskopska znaka dominiraju svojim vezama. 

Možda vas zanima Kakva si djevojka svom dečku, ili supruga svom mužu - prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Bik

Bik je izuzetno posesivan. Stoga uvijek želi u vezi kontrolirati sve i sva te brzo postaje ljubomoran. Zbog svoje ljubomore često naljuti svoje partnere, a svojim dominantnim odnosom nerijetko i uništi svoje veze.

via GIPHY

Lav

Lav je vrlo ponosan horoskopski znak. I u vezama je sklon pustiti svoju aroganciju na slobodu. Također mu uvijek treba puno pažnje. Zbog toga lav djeluje vrlo dominantno. Međutim, također je vrlo strastven pa će mu se često i oprostiti.

via GIPHY

Škorpion

Škorpion je vrlo tajanstven, stoga je vrlo seksualno privlačan drugim ljudima. Međutim, kad je jednom u vezi, škorpion postaje vrlo dominantan. Zbog svoje sumnjičave naravi ima tendenciju propitivati svaki korak svog partnera i vrlo je ogorčen kad je riječ o najmanjim pogreškama. Te osobine su mu već uništile pokoju vezu. 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0