Life&style

Kamo moraš povesti dragog na odmor nakon što ovo sve prođe - prema njegovom horoskopskom znaku

  • Već polako planiraš putovanja nakon što se smiri cijela ova situacija s koronom
  • Ako želiš iznenaditi svog dragog i predložiti mu neko prekrasno putovanje ovaj tekst će ti pomoći 
  • Zvijezde otkrivaju koja bi vrsta putovanja bila idealna za svaki horoskopski znak

Astrolozi savjetuju: ako pokušavaš isplanirati putovanje za svog partnera, a nemaš pojma odakle započeti, možda bi trebala uzeti u obzir njegov astrološki znak. Jednom kad se okonča globalna epidemija evo gdje bi trebala povesti svog partnera na odmor - i to na temelju njegovog horoskopskog znaka.

Ovan se možda želi uputiti negdje na toplo i suho, npr. u pustinju.

Ovnom vlada Mars, topao i suh planet. Dakle, osobama koje su rođene u znaku ovna sigurno će se  svidjeti mjesto poput Las Vegasa - gdje ima puno toga što trebate pogledati. Niti safari u Africi ne bi bio loš odabir. Važno da je toplo. Poznati po svom osjećaju avanture, ovnovi će možda htjeti sudjelovati u nekim aktivnostima dok su u Vegasu... 

Bik bi mogao cijeniti malo luksuza i toplog vremena.

Bikom vlada Venera, topli i vlažni planet. S obzirom na to, bikovi bi cijenili izlet na Tahiti, otok poznat po blagodatima tijekom cijele godine, jedinstvenim plažama i impresivnim vodopadima.

Bikovi također vole uživati u dobroj glazbi, odličnoj hrani i gledati kako svijet prolazi. Bik također cijeni finije stvari u životu, tako da mogu uživati u odlasku u lijepo ljetovalište - često vole luksuz i dobrog su ukusa, pa bi ih izlet u toplice na tjedan dana mogao usrećiti. 

Blizanci će možda htjeti odjenuti planinarske čizme i toplo se odjenuti.

Idealno putovanje za blizanca trebalo bi obuhvatiti obilje aktivnih, brzih aktivnosti. Blizancima vlada Merkur, hladan i suh planet, pa će vjerojatno voljeti zimske blagodati Alpa ili nekih drugih impresivnih planina diljem svijeta. 

Rak će cijeniti putovanje koje ga povezuje s korijenima.

Poznati po tome što su pomalo sentimentalni, rakovi će pronaći vrijednost u putovanju na mjesto s kojim se osjećaju povezano. Rakovi se osjećaju povezano s domom i obitelji, pa bi izlet u krajeve njihovih predaka ili posjet obiteljskom okupljanju bila dobra ideja.

Lav želi upiti sunce na vrućem i suhom mjestu.

Lavom vlada sunce - vruće i suho. Lavovi bi rado obišli velike egipatske piramide ili neka druga egzotična mjesta. Lavovi se vole pokazati i biti u centru pažnje  – stoga će im goditi aktivno putovanje. 

Možda vas zanima Od užitka putovanja ne odustajemo ni u "novom normalnom"! Kako organizirati putovanje po novim pravilima? Rubrika Life&style Life&style

Poznate po svom stilu, Vage će htjeti posjetiti mjesto na kojem mogu cijeniti umjetnost i modu.

Vaga će sigurno cijeniti putovanje u Francusku gdje mogu proučavati francusku umjetnost i kulturu. Vagama vlada Venera, topli i vlažni planet. Budući da Vage imaju osjećaj za stil, možda će im se svidjeti modna revija u Parizu ili posjet muzeju Louvre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#secretsdeparis par @cpascoco . . . Follow @secrets_de_paris😊😊😊 Add the tag #secretsdeparis to yours photos of Paris! The best will be published! ・・・ Inscrivez-vouz à @secrets_de_paris ☺☺☺☺ Ajoutez le tag #secretsdeparis à vos photos de Paris!🗼🗼🗼 Les meilleures photos seront publiées!!!❤❤❤ ・・・ #topparisphoto #pariscartepostale #parismaville #paris_focus_on #iloveparis #topphotofrance #parisjetaime #seulementparis #photofromparis #parisianplanet #parisphoto #loves_paris #igparis #ig_paris #paris #parishistorique #pariscityvision #parisien #photogratphie #париж #france #parislife #weloveparis #巴黎 #パリ#باريس #파리 #פריז

A post shared by Secrets de Paris (@secrets_de_paris) on

Škorpioni vole misterije, pa bi ih možda trebala uključiti u putovanje.

Poznati po tome što su neustrašivi i snalažljivi, škorpioni će uživati u mjestu koje ima tajanstvenu povijest ili nudi obilje aktivnosti rješavanja problema. Tvoj partner rođen u znaku strijelca cijeni pustolovno putovanje koje uključuje istraživanje novih kultura.

Poznati po svom avanturističkom duhu i spontanosti, strijelci će cijeniti putovanje koje uključuje akciju i puno istraživanja.

Dakle, vidjeti 10 zemalja u 10 dana ili putovanje kroz Aziju su dobar izbor.

Jarac će cijeniti uspon na nove visine.

Poznati po tome što su marljivi i disciplinirani, jarci će cijeniti putovanje koje ih izaziva mentalno i tjelesno. Stoga će jarci uživati u planinarenju golemim planinama. 

Vodenjaci obično vole istražiti nepoznato, pa ih pokušaj odvesti u posjet misterioznom odredištu.

Poznati po tome što su znatiželjni tragači za istinom, vodenjaci će cijeniti posjet nekim najfascinantnijim svjetskim mjestima kako bi ih vidjeli sami.

Ribe cijene putovanje koje ima promjenu života ili duhovnu vrijednost.

Poznate po tome što imaju veliku ljubav prema glazbi i umjetnosti, ribe će htjeti sudjelovati na festivalu koji je fokusiran na samoizražavanje. Ribe mogu također uživati u festivalima koji uključuju duhovne aktivnosti ili iskustva koja mijenjaju život.

Djevice bi mogle cijeniti ako odete negdje gdje je lijepo i „povijesno“.

Djevicom vlada Merkur, hladan i suh planet. Djevice bi rado posjetile Machu Picchu u Peruu. Poznate po svojoj ljubavi prema prirodi, djevice će cijeniti sve o Machu Picchu, od slikovitog putovanja vlakom do obilaska i planinarenja na koje se možete uputiti kad stignete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A wonder of the world 🏔🇵🇪

A post shared by Christina Cousins (@tinacousins4) on

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0