Life&style

Tjedni horoskop: Jarci i djevice moraju biti na oprezu, a za dva znaka počinje vrlo povoljno razdoblje!

  • Završila je sezona blizanaca i sunce ulazi u znak raka
  • To sa sobom donosi i neke promjene – uglavnom nabolje!
  • Pogledaj što očekuje tvoj znak u tjednu od 22. do 28. lipnja 2020.

Svemir nam najavljuje najenergičniji vrhunac čitave godine: sunce ulazi u znak raka. Čeka nas razdoblje kad misli postaju intenzivni osjećaji. Tu je i mladi Mjesec kojeg prati i pomrčina sunca. Ne razumiješ značenje „svemirskih znakova“? Nema veze. Jedino što trebaš znati – sve pršti od ljetne energije – iskoristi to!

Rak

Molimo te, nemoj se čuditi ako budeš superosjetljiva ovaj tjedan. Naime, velika je vjerojatnost da će te preplaviti osjećaji svih vrsta – i prebaciti te u neki samo tebi poznat trans. Sunce je u tvom znaku i snažno djeluje na tebe – a ne protiv tebe. Jednostavno nekoliko puta duboko udahni i kreni dalje!

via GIPHY

Lav

Samo još četiri tjedna i počinje vrijeme lavova! Nitko ne zna kako je pola godine tako brzo prošlo. Ovaj vikend počelo je ljeto, a to znači da će dani opet biti sve kraći i kraći. Što je tvoj vrhunac ove godine? U svom ovom kaosu postigla si sigurno više nego što misliš! Stoga nastavi u tom ritmu, budi sigurna u sebe i nemoj se ničega bojati – na svim područjima bit će ti i više i nego OK.

Djevica

Ljeto ti donosi neke nove izazove, što će se uskoro pokazati. Sasvim je svejedno događaju li se trenutačno u tvojim snovima ili u pravom životu vatrene ljubavne priče. Vrlo brzo sve će se nanovo posložiti. Dopusti da se to dogodi – nećeš zažaliti!

Vaga

Premda se početkom tjedna možda nećeš baš najbolje osjećati, vrlo brzo ćeš shvatiti da si zapravo sretna. I imat ćeš pravo – energija koju ti je dalo sunce u znaku blizanaca učinila ti je dobro. OK, možda je sada, s dolaskom sunca u znak raka, te energije manje, ali nema razloga za brigu. Dapače, probudit će u tebi neke zatomljene osjećaje prema jednoj osobi – koju bi srdačno trebala nazvati i izaći s njom…

via GIPHY

Škorpion

Vrijeme je da počneš gledati prema unutra – upravo to je ono što mjesec raka želi od svih nas. I Merkur, koji je retrogradno u znaku raka, nema ništa protiv da ponekad imaš duboki razgovor sa samom sobom. Budi hrabra – nitko ne može ići toliko duboko kao ti, draga škorpionko. Mogla bi se iznenaditi koliko lijepih stvari ćeš tamo pronaći…

Možda vas zanima Astrolozi tvrde da ova 3 horoskopska znaka piju više alkohola od drugih. Hm, jesu li u pravu? Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Jesi li znala da je ljetni solsticij u starim tradicijama slavljen s jako puno vatre? Kako bi bilo da ti kao vatreni znak ostaviš neki vatreni trag ovih dana. Uzmi šibice ili upaljač i zapali nešto. Ne, ne susjedov auto koji ti smeta da se normalno parkiraš! Mislile smo na roštilj - uz koji ćeš pozvati ekipu i dobro ćete se provesti.

Jarac

U tvom nasuprotnom znaku, raku, upravo je izbio Danteov pakao. Stoga se nemoj čuditi ako ćeš se osjećati pomalo čudno i nekako nećeš moći pronaći mir i red. Međutim, nemoj se brinuti – to je normalno i to je prolazno. Dakle, jednino što ti sada treba jest malo strpljenja.

via GIPHY

Vodenjak

Vrijeme je za slavlje! Slavlje života i ljubavi – nekada se ljetni solsticij doista posvuda naveliko slavio. Međutim, ne moraš odmah otputovati u Stonehenge kako bi se napunila energijom. Ugooglaj „rituali za ljetni solsticij“, napravi si vjenčić od cvijeća, skini se gola i preskači vatru. Ako je neki znak trenutačno dovoljno otkvačen za takvo što, onda si to ti.

Ribe

Ah, svi ti osjećaji! Draga ribice, apsolutno je u redu da se raspekmeziš uz neku ljubavnu limunadu na televiziji ili uz neki sjetni ljetni pjesmuljak koji te podsjetio na ljeto kad si… Ako patiš, radi to duboko, temeljito i glasno. Kad te prođe, izroni – bit ćeš svježa i puna želje za plivanjem do novih, nepoznatih obala. A velika je vjerojatnost da usput uloviš nekoga – s kime bi mogla ostati duže vremena…

Ovan

I ovnovima bi bilo dobro da se ovih dana povežu s elementom vatrom. Ljetni solsticij je proslava vatre, života i vrhunac je ljeta. Vrijeme je da se oslobodiš, opustiš i pozoveš svoje najdraže na druženje! Na poslu pokaži što se sve krije u tebi – velika je vjerojatnost da ćeš nadređene ostaviti bez daha – samo naprijed!

via GIPHY

Bik

Ah, bikovi, kakva ste vi čudnovata bića! U ovim danima kad su mnogi od nas ludo napeti, intenzivni i nemirni, ti si ta na koju se drugi mogu osloniti, podijeliti svoje boli, isplakati gorke suze. Jako je lijepo da si tu i da se možeš pobrinuti za sve. Jednostavno budi svoja – nagrade slijede…

Blizanci

Kako je samo brzo prošla sezona blizanaca. Još jednom dobro i svjesno razmisli što si sve naučila u protekla četiri tjedna te što sve možeš ili trebaš integrirati u svoj život. Zapiši to u veliki dnevnik za 2020. godinu – godinu velikih promjena!

Možda vas zanima Temperamentna ekipa: ova tri horoskopska znaka ne drže često svoje emocije pod kontrolom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0