Life&style

Ova tri horoskopska znaka uvijek imaju nevjerojatno dobru intuiciju - i uvijek sve znaju unaprijed

  • Osjećaj u trbuhu (ili predosjećaj, intuicija) može u važnim trenucima odluke biti itekako važan
  • Ako se ispostavilo da te taj osjećaj ne vara, imaš puno sreće
  • A vjerojatno si i rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka – oni uvijek mogu vjerovati svom predosjećaju

Kad neke od nas žele vjerovati svom osjećaju u trbuhu, uključi se glava. I to kvazi kao glas razuma. Međutim, sljedeće horoskopske znakove intuicija gotovo nikada ne vara te se može reći da imaju takozvano šesto čulo.

Škorpion

Osobe rođene u znaku škorpiona mogu jako dobro vjerovati svom osjećaju u trbuhu. Kad upoznaju nove ljude, vrlo brzo mogu vidjeti iza njihove fasade te pročitati misli i prave namjere tih osoba. Škorpionu teško može nešto promaknuti – i teško ga je prevariti!

via GIPHY

Rak

Osobe rođene u znaku raka često djeluju plašljivo, sramežljivo i povučeno, ali itekako dobro čitaju svoju okolinu. Imaju jako fine antene i jako dobar prijem za osjećaje drugih ljudi. Ako im osjećaj u trbuhu kaže da nešto nije u redu, onda se tu doista nešto krije. Kako ovaj senzibilni horoskopski znak ne bi pao pod utjecaj osjećajnog kaosa drugih osoba, važno je da si rak redovito uzme dovoljno vremena za sebe.

Možda vas zanima Sretnice! 3 horoskopska znaka imat će jako puno sreće u ljubavi u lipnju Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Ribe

Kako na poslu, tako i u ljubavnim vezama: ribe uvijek vjeruju svojoj intuiciji te se vrlo često ponašaju u skladu s osjećajem u trbuhu. Pošto ovaj horoskopski znak živi u svom vlastitom svijetu snova, teško mu pada donositi racionalne odluke. U tom slučaju je ribama važna intuicija - koja im pokazuje što trebaju napraviti.

via GIPHY

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija - oni žele sve sad i odmah! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0