Life&style

Tjedni horoskop: Strpljenje će biti ključno za mnoge, a dva znaka će imati ludo dobar tjedan!

  • Nakon nekoliko dinamičnih i energičnih tjedana, ovaj tjedan nam zvijezde predlažu – strpljenje i mir!
  • Dakle, idealno je vrijeme za posljednje ovogodišnje proljetno pospremanje te pripremu za ljeto – i ne mislimo pri tome na čišćenje stana
  • Pogledaj što u tjednu od 8. do 14. lipnja očekuje tvoj horoskopski znak

Jasnoća, dinamika i korak naprijed? Nažalost, još baš i ne! Naime, sljedeći tjedni su još uvijek okruženi nekim superljepilom i mnoge su planete u regresiji. A sve to od nas zahtijeva puno, puno strpljenja. Dakle, nemoj gunđati, nego jednostavno napravi što trebaš i ostani mirna!

Blizanci

Venera se još uvijek nalazi u tvom horoskopskom znaku i to može biti dobra vijest, prvenstveno ako nosiš srce na jeziku i imaš hrabrosti govoriti o teškim temama – osobito o međuljudskim vezama. Ako to ne možeš, opet OK. Onda ćeš slaviti rođendan. I vježbati. Sretan ti rođendan!

via GIPHY

Rak

Merkur, naš komunikacijski planet, je gost u tvojem znaku – mrak! Naime, to je jako, jako dobar znak. Sada možeš puno brže nego ikada odlučiti što doista želiš. Jednostavno odmah možeš osjetiti ako netko igra podlu igru. Sada imaš „taj osjećaj“ i najbolje ti ide takozvana interna komunikacija. Iskoristi to o počisti malo oko sebe.

Lav

Sada je pravo vrijeme da lavovi također odvoje kukolj od žita. Sada sasvim jasno vidiš tko odgovara tvojoj istini, a tko (nažalost) ne – iskoristi to! Izbori se za više slobode, više pravde. Viči! I to superglasno! Strah da će te netko čuti je „prošla svršena stvar“.

Djevica

Trenutačno si, poput neke neočekivane kozmičke pojave, vjerojatno jedino biće u čijem životu postoji određeni oblik jasnoće. Znaš što želiš i cijeniš ono što imaš. To je predivno – iz osjećaja zahvalnosti nastaje duboki mir. To je ono što svijet treba. Dakle, ostani zahvalna na onome što imaš i ustraj u tome!

via GIPHY

Vaga

Uh, zvijezde će te ovaj tjedan natjerati da budeš potpuno nekritična. Oprezno skini svoje ružičaste naočale, temeljito počisti stakla te ispitaj još jednom boje u svojoj okolini. I potraži nekoga tko govori glasom razuma te će te spustiti na zemlju! Među vama bi se mogli razviti duboki osjećaji.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka vole njuškati i vjerojatno će uhoditi partnera Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Ovo je javna tajna: znaš da nisi uvijek baš najjednostavnija osoba na svijetu. To je potpuno legitimno. Imaš pravo na svoje „dubine i dubioze“. I to kad god poželiš. Međutim, budi suosjećajna s ljudima u svojoj okolini te slobodno vodi površne razgovore. Neobavezno čavrljanje na poslu moglo bi ti donijeti pluseve – i nova prijateljstva.

Strijelac

Trenutačno se nalazimo u takozvanoj „sezoni eklipse“ koja je započela s polupomrčinom mjeseca u tvom horoskopskom znaku. Stoga se nemoj čuditi da imaš osjećaj kao da cijele dane juriš po autocesti punim gasom. Prepuna si energije! Zapravo se nalaziš usred neke komične centrifuge. Međutim, nemoj se bojati – sve se okreće u tvoje dobro.

via GIPHY

Jarac

Tvoj smisao za obitelj i dom, tvoja težnja za pravednošću i organiziranošću, sve to te ovih zbunjujućih dana čini jako živčanom. Rogovi te svrbe i peckaju! Međutim, potrudi se da ostaneš mirna i svoju kritiku zadrži za sebe. Pokušaj pronaći nešto dobro u svemu – poslu, ljubavi, obitelji. Najjača si kad si pozitivna – nemoj to zaboraviti.

Vodenjak

Imaš puno prijatelja, u to nema sumnje. I to diljem svijeta. Svemir će te ovaj tjedan ubaciti na frekvencije propitkivanja. Očekuje te „reality check“ – pitat ćeš se što je još u tvom okruženju doista vrijedno za tebe. Pronaći ćeš i jednu osobu koju si često previdjela – a nisi trebala. Shvatit ćeš da si to radila namjerno – znajući da bi mogli biti nešto više od prijateljstva. Sada je vrijeme da se prestaneš bojati.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija - oni žele sve sad i odmah! Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ni jedna riba ne pliva rado sama. Ovih dana ćeš primijetiti (zahvali to Merkuru, koji je gost u znaku raka – koji je vodeni znak poput tebe) tko bi mogao s tobom uplivati u istu mrežu, s kim bi rado bila u akvariju i koga bi rado pustila s udice. Imaj povjerenja u svoj osjećaj!

via GIPHY

Ovan

Jesi li napravila tečaj „nenasilne komunikacije“? nisi? Onda ćeš ovih dana čuti od ljudi iz tvoje okoline da bi trebala malo primiriti svoj temperament. Međutim, zvijezde to ne misle! Slobodno se izražavaj kako znaš i umiješ – jasno i otvoreno na svim razinama!

Bik

Trenutačno ti je potrebna inspiracija. I to ne samo iz sebe, nego iz svega oko tebe. Ti si osjećajno i strastveno biće. Živi svoju strast, dodiruj stvari, osjeti kakve su i onda ih preoblikuj prema sebi. Čim to pronađeš u sebi, sve će ti uspijevati. Čak ćeš i marmeladu od jagoda kuhati strastveno i sa svim čulima.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0