Life&style

Ova 3 horoskopska znaka vole njuškati i vjerojatno će uhoditi partnera

  • Neki su znakovi pirodno puni povjerenja prema ljudima pa tako i u vezama
  • S druge strane, neki su uvijek, barem malo sumnjičavi čak i kad u vezi sve lijepo funkcionira
  • Na primjer, ako ti je partner Lav, bolje uvijek imaj svom mobitel na oko. Mogao bi doći u napast da po njemu njuška

Nepovjerenje u partnera povezano je općenito s nepovjerenjem u ljude - nekim je znakovima potrebno više vremena da se uvjere kako je netko iskren, dobronamjeran, prijateljski nastrojen, korektan ili odan. Drugi to osjete skoro pa otprve i ne treba ih uvjeravati ili im pak to nije niti tako važno. Koji put ta se sumnjičavost protegne i na ljubavni odnos. Naravno, ako ti partner za to daje razloga, osjećaš da ti nešto taji ili laže, čak je i razumljiva. No neki su znakovi skoro pa rođena njuškala i provjeravat će partnera tek toliko, jer im je to prirodno kao što im je prirodno udisati zrak.

Možda vas zanima Riža je naš omiljeni prilog, ali jesi li znala da je možeš i ovako koristiti? Rubrika Beauty Beauty

Koliko je riječ o tome da im jednom nešto nije prijavio, makar da je nakon posla bio s Markom na pivu, a koliko o uzbudljivosti otkrivanja nečijih tajni, koliko o tome da su ponosni na svoje vještine njuškanja, koliko o nepovjerenju, to svaki par mora otkriti sam, no top listu najznatiželjnijih znakova koji će bez puno dvojbe špijunirati partnera načinili su stručnjaci stranice PsychicWorld na osnovu ankete koju su proveli. 

Najveća njuškala su...

Ispitanike, a bilo ih je nešto više od 2100 pitali su jesu li ikad kopali po partnerovom mobitelu ili računalu u nastojanju da pronađu nešto optužujuće. Kad su odgovore "podijelili" po horoskopskim znakovima, ispalo je da su po tom pitanju najgori Lavovi. Njih 75% priznalo je da su imali takve njuškačke pohode. Možda to ni ne iznenađuje tako; Lavovi su inače poznati kao veliki tragači za istinom, a ovim nečasnim rabotama pogoduje i njihova dominantna osobnost. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Za vrat im pušu Rakovi. 71% Rakova i Račica provjeravalo je partnera, a činilo je to i 69% Riba. Što je zanimljivo jer bi kao vodeni znakovi trebali biti intuitivni i oslanjati se na vlastitu intuiciju u odnosu s ljudima. Dosta sumnjičavima pokazale su se još i Vage i Strijelci. 

Najmanje znatiželjan znak

1. Vodenjak

A tko je najbezbrižniji znak, kojeg ne muče sumnjičavost i nepovjerenje? Pa, najmanje znatiželjni i skloni njuškanju po partnerovim stvarima pojkazali su se Vodenjaci. Samo ih je 11% osjetilo potrebu da provjerava dragog ili dragu. 

Ako osjećaš potrebu da partnera redovito provjeravaš, možda problem nije u tebi, možda te na to tjeraju neke nerješene stvari među vama. Možda se on ponaša tako da te nesvjesno čini nesigurnom? Porazgovaraj otvoreno s njim o tome. Jer ipak nije sve do zvijezda i horoskopa. neke stvari treba riješiti ovdje, s obje noge na zemlji. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0