Life&style

Astrolozi tvrde da ova 3 horoskopska znaka piju više alkohola od drugih. Hm, jesu li u pravu?

  • Oh, uskoro će ljeto, godišnji odmor, izlasci... baš će nam trebati taj koktelčić, čaša, dvije vina, hladni džin tonik...
  • Nekima možda i više i češće nego drugima? Ma sigurno je zbog horoskopa...
  • Uostalom, neku su znakovi poznati i kao rođeni partijaneri

Neki ljudi znaju kad im je dosta alkohola, a neki to vole i zaboraviti. Pa tulum traje do ranih jutarnjih sati. Ili počne već na plaži?  Astrolozi tvrde kako zvijezde imaju utjecaj na gotovo svaki dio našeg života – dakle, i na to koliko pijemo. Usto, horoskop otkriva i kakav je tko kad popije. Također, zna se i koji se znakovi najbolje zabavljaju. A ova tri horoskopska znaka piju više alkohola od svih ostalih znakova zodijaka (i nema baš preklapanja s onima koji partijaju iz čega možemo zaključiti da te dvije stvari nisu povezane?). Jesi li ti među njima?

1. Ribe 

Ako želiš provesti dobru večer, onda svakako povedi sa sobom osobu rođenu u znaku Ribe – i neka je „u rundi“. Naime, Ribe su stalno motivirane za piće i uvijek su žedne. Zabava je garantirana! Dakle, zgrabi nekog tko je rođen u tom znaku i pravac šank! 

via GIPHY

2. Strijelac

Svejedno je koje im alkoholno piće ponudiš, njima je svako jako fino. Osobu rođenu u znaku Strijelaca možeš na tulumu vidjeti sa čašom u ruci, a i možeš biti sigurna da će zadnja napustiti zabavu. Strijelci animiraju ljude oko sebe, dobro se zabavljaju (i druge) te plešu na svaku pjesmu koju svira. Ako si rođena u znaku Strijelca, prava si kraljica partyja, a ne propuštaš ni jednu alkoholnu pustolovinu. 

via GIPHY

Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

3. Škorpion 

Važno ti je da je tvoj život pun promjena, pustolovina i zadovoljstva. Svejedno ti je o čemu se radi – uvijek ćeš se savršeno snaći – čak i kad treba odabrati koje alkoholno piće ćeš piti. Naime, iza tebe je već toliko ludih noći i odavno ti je jasno što ti odgovara, a što ne. Voliš tulume i nerijetko partijaš preko tjedna, odnosno ne čekaš vikend za provod.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0