Life&style

6 horoskopskih znakova koji se obožavaju zabavljati

Ako želiš da tulum uspije ili da se prosječan izlazak pretvori u nešto sasvim ludo, uz sebe moraš imati ove horoskopske znakove. Upoznaj 6 znakova s kojima je najbolje partijati

S proljetnin danima svi živnemo, počnemo više izlaziti, a kako će se približavati ljeto, bit će i sve više prilika za tulumarenje. Sigurno znaš ljude koji su rođeni partijaneri (možda si i ti među njima?), koji će uvijek biti na "popisu gostiju" jer su garancija da će tulum doista biti lud, razveselit će i najdosadnije okupljanje, a besciljan odlazak u grad pretvorit u urenebesnu noć koja završava tek nakon što svane. Znaš ih nekoliko? Pa, usporedi njihove datume rođenja jer horoskop otkriva štošta i o talentu, ljubavi, energiji za zabavu. Evo šest znakova koji garantiraju divlje izlaske.

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

1. Lav

Lavovi su znak koji možda najviše voli izlaziti, a budući da traže obožavanje i pažnju znaju kako biti glavni na pozornici. Oni su srce svake zabave i kao rođeni vođe bit će inicijatori svega. Baš će se oni dosjetiti da sad treba eksati nekoliko rundi tekile ili otići na noćno kupanje ili zaigrati beer pong ili se ušuljati na neki party na koji niste pozvani ili... Kad su zabava i tulumarenje u pitanju, uvijek se osjećaju kao kod kuće, svoj na svome i u pravom elementu. Čak i kad nikoga tamo ne poznaju.

via GIPHY

2. Blizanci

Blizanci obožavaju brbljati i lako se sprijatelje s bilo kim, čak i s osobama koje vide prvi put u životu. To ih čini sjajnim uzvanikom na bilo kojoj zabavi - znaš da ih možeš ostaviti s najrazličitijim ljudima i da će se baš fino uklopiti. Obožavaju se zabavljati, najviše mrze dosadu i kada se ništa ne događa skočit će i ponuditi se da budu DJ-i, smišljaju i miksaju koktele, sve da atmosfera živne - uglavnom znaju spasiti i najgori tulum. 

via GIPHY

Možda vas zanima Horoskopski znakovi koji troše kao da su milijunaši Rubrika Life&style Life&style

3. Ovan

Ovaj vatreni znak ima puno samopouzdanja, toliko da koji puta može i pretjerati i biti pomalo nametljiv. Kad je riječ o ostalima na zabavi, nekima će njihove ideje možda biti i mrvicu preekstremne. Obožavaju izlaziti, žive za uzbuđenja i što je tulum žešći, to je njima bolji. Prvi su koji će prihvatiti neku ludu igru, nadmetanje, okladu, bilo što spontano i avanturističko. 

via GIPHY

4. Vaga

Vage mogu ušetati u prostoriju i sprijateljiti se gotovo sa svakim. Magnetično privlače ljude jer su prirodno otvorene, tolerantne i sa svima se slažu. Vole razgovarati i upoznavati nove ljude pa su na vrhu liste prijatelja koji će biti rado pozvani u svako društvo. Definitivno su na "divljoj strani" u društvu, vole pozornost, a ne ustručavaju se ni dobro popiti. 

via GIPHY

5. Strijelac

Ovo je znak s najviše smisla za avanturizam u cijelom zodijaku pa će takav biti i kad su izlasci u pitanju. On će biti taj koji će nagovarati ljude raznorazne ludorije - da se usred noći autom zapute na na tulum u 100 kilometara udaljen grad ili da goli skaču po trambulinu ili zapale i preskaču vatru na plaži. I što je najveća fora, nagovorit će ih na to. Dok je Strijelac uz tebe, tulum ne prestaje!

via GIPHY

Možda vas zanima Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan? Rubrika Life&style Life&style

6. Vodenjak

Ako poznaješ kojeg Vodenjaka, sigurno ćeš ga poželjeti pozvati na svoju zabavu. To su bezbrižni ljudi i jako se vole zabavljati. Poznati su po tome što su uvijek u nekom svom svijetu i stoga mogu ljudima djelovati pomalo čudno, ali treba ih pustiti da budu svoji i rade svoje stvari - tako će iz njih izaći njihove najbolje osobine. Super šarmantni su i ostali gosti će ih obožavati. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock

Komentari 0